Adalet ve Kalkınma Partisi(AKP) Belediye Bakanı Ömer Selim Alan ve Akp İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, partililerle birlikte Genel Maden İşçileri Sendikası Üzülmez Şube Başkanı Tayfun Demir ve ekibini ziyaret ederek 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için destek istedi.

GMİS Üzülmez Şube Başkanı Tayfun Demir, ''Üzülmez bu konularda daha dinamik ve çalışkandır. Bütün seçimlerde mümkün olduğunca bu tür çalışmaların içinde yer alıp kentin sorunlarını dile getirmeye çalışıyoruz. Bizleri onure ettiğiniz için teşekkür ediyoruz” dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi(AKP) Belediye Başkan adayı Ömer Selim Alan ise ''Bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ederiz. Dün cumhurbaşkanımız Zonguldaktaydı, onu ağırladık.  Ondan önce 700 işçi için çekiliş yapıldı. Arkadaşlarımız kurumumuza başlayacak. Bizler ne zaman sizlerin yanınızda olmamız gerekiyorsa oluruz. Malum artık çok kısa bir zaman kaldı. 31 Mart seçimleri bizler için Zonguldak için ülkemiz için çok önemli. Biz artık Zonguldak’ımıza hizmet gelmesini istiyoruz.  Teşkilatlarımızla 90 gündür sahadayız. Vatandaşlarımızla ilk karşılaştığımızda bizden talep ettikleri yol, ondan sonra su, sosyal donatı ve genel siyasete kadar gidiyor. Hafta sonu bakanlarımızın katılımıyla TTK ’ya öncelikle Zonguldak’ımıza bölgemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Rabbim madenci kardeşlerimizin ayağına taş değdirmesin. İnşallah bizde belediye başkanı olduğumuzda şehrin sorunlarını beraber istişare ederek ortak bir akılla hareket ederek fayda sağlamak işitiyoruz'' diye konuştu.

Emre Can BAYRAM