“BEÜ ADEM HACIOĞLU’NUN ADINI YAŞATMALI”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 11 Şubat’ta yaşamını yitiren Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesinde Fizyoterapist Adem Hacıoğlu’nun ailesini telefonla arayarak başsağlığı dileğinde bulundu. Zonguldak’ın ilk ve tek koronavirüs sağlık şehidi olan Adem Hacıoğlu’nun evini ziyaret eden İYİ Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen ve beraberindekiler, eşi Esin Hacıoğlu’na başsağlığı dileğinde bulundu.

İYİ Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen, İl Başkan Yardımcısı Ekrem Güllüdağ, Kozlu İlçe Başkanı Ender Adıbaş, Kozlu İlçe Sekreteri Yasemin Gül, Kozlulu işadamı Ömer Çamur, Koronavirüse yenik düşen 42 Yaşındaki Adem Hacıoğlu’nun eşi Esin Hacıoğlu ve iki çocuğunu evlerinde ziyaret ederek başsağlığı dileğinde bulundu. Ziyaret sırasında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Esin Hacıoğlu’nu telefonla arayarak taziyelerini bildirdi. Akşener, Esin Hacıoğlu’na her zaman yanlarında olacağını ve bır sıkıntıları olması halinde kendine ulaşabileceklerini söyledi. Akşener, Genç anne Esin Hacıoğlu’na, ‘Sizi zaman zaman arayacağım. Bır sıkıntı bir sorununuz olursa ben her zaman yardıma hazırım2 diye konuştu.


ADI YAŞATILMALI


İYİ Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen, Zonguldak’ın ilk korona şehidi olan Fizyoterapist Adem Hacıoğlu’nun adının yaşatılması için Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörlüğünden talepte bulunacaklarını söyledi. Erkmen, Esin Hacıoğlu’na başsağlığı dileğinde bulunduktan sonra, “Bir sıkıntı, bir sorun olduğunda telefonumdan bena 24 saat ulaşabilirsiniz. Acınızın büyük olduğunu biliyorum. Artık bu minik yavruların annesi de babası da sizsiniz” dedi.


(Cevdet Akgün)