Ak Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan, Dedeman otelde geniş katılımlı bir etkinlikle projelerini tanıttı.

EN BÜYÜK SORUN YOL

Tanıtım toplantısına Ak Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu ve Hamdi Uçar’ın yanı sıra diğer parti görevlileri ile bir çok sivil toplum kuruluşu temsilcisi katıldı. Partisinin Belediye Meclis Üyesi ve Aday Tanıtım Toplantısında projelerini kamuoyuyla paylaşan Alan, şunları söyledi:

“Büyüklerimiz uygun gördü ve Zonguldak Belediye Başkan Adayı olarak karşınızdayız. 80 günden beri Zonguldak’ımızı geziyoruz. Bütün vatandaşlarımızın en büyük sorunu yol. Haklılar; çünkü biz bu yolları hak etmiyoruz. İkinci sırada da su sorunu var. Türkiye’nin en pahalı ikinci suyunu kullanıyoruz. Temiz suyumuz yok. Boş zamanlarımızda vatandaşlarımızın vakit geçireceği bir alan arıyoruz; ama yok. Allah nasip ederse bu saydığım 3 konuyu başkan olduğumuz halde ilk görevimiz olarak bileceğiz ve siz Zonguldaklıların hayır duasını alacağız.  Hep vatandaşlarımızın derdiyle dertlendik. Doktorum, ama hep idarecilik taptım. Projeler yaptık, bütçeler yaptık. Bu sayede bir sistem oturttuk. Bir sistem getirmemiz gerekiyor.

ZONGULDAK 10 YIL GERİYE GİTTİ, KAYBIMIZ 20 YIL

Zonguldak’ta 10 yıldır hepimiz kaybettik. Son 10 yıldır mevcut belediyenin Zonguldak’ta vatandaşların yararına dokunan tek bir eser, tek bir yapıt yok. 10 yıl kaybettik, 10 yıl da geriye gittik. Kaybımız 20 yıl. Biz bu durumu değiştirmek için yola çıktık. Türkiye’nin en büyük köyü sıfatını silip atacağız. Durmayacağız, yorulmayacağız. Bir çalışacağımıza 5 çalışacağız. Hangi partiden olursa olsun tüm hemşerilerimizin yüzünü güldüreceğiz. Biz bütün Zonguldak’ı kucaklayacağız. Açıklayacağım projeleri birlikte hayata geçireceğiz. Projelerimizi 5 ana ve ek unsurlardan oluşturduk. Bunu abartabilirdik, sayıyı artırabilirdik. Ancak biz hayal satmıyoruz. Cumhurbaşkanımıza Zonguldak’ın sarı olacağının sözünü verdik”

Program, projelerin tanıtımıyla devam etti.