Ak Partililer basınla kahvaltıda buluştu… 

Zonguldak'ı tedavi edecek doktora ihtiyacı olduğunu belirten İl Başkanı Zeki Tosun Zonguldak’ı “AK Belediyecilik” ile tanıştırmak istediklerini, 1 Nisan sabahı Zonguldak Belediyesinin AK Partili Başkan tarafından yönetileceğini söyledi. Toplantıda söz alan Hamdi Uçar ise TTK'ya işçi alımı konusunda ise hiçbir sıkıntı olmadığına vurgu yaptı. AKP’nin Zonguldak Belediye Başkan Adayı Selim Alan da dinamik bir ekiple işi göğüsleyeceklerini kaydetti. 


Keyif Kahvesi’nde yapılan basın toplantısında AKP İl Başkanı Zeki Tosun, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, Milletvekili Hamdi Uçar, AKP Belediye Başkan Adayı Dr. Selim Alan ve Kadın Kolları Başkanı Züleyha Arman Yazıcı’nın katıldığı toplantıya gazeteciler yoğun ilgi gösterdi.


Alan: "Reçete bende"


Seçim sabahına kadar var güçleriyle çalışacaklarını ifade eden Doktor Selim Alan, şöyle konuştu: “Memleketimizde yaşayan tüm insanların yüzünü güldürecek projelerle geliyoruz. Projelerimiz Ocak ayının sonuna doğru hazır olacak. Kaçak ya da ruhsatsız yapıların olmaması için çalışacağız. Allah nasip ederse 31 Mart seçimlerinde Zonguldak Belediyesi’ni alarak Zonguldak’ı hak ettiği yere taşıyacağız. Zonguldak hasta bir şehirdir, ben doktorum, reçetesi de bendedir" 

Milletvekili Uçar bu arada işçi alımı ile ilgili sorulara da cevap vererek bu yıl içinde kesinlikle 1000+500 işçi alınacağını söyledi.

Uçar Zonguldak'ın da "hasta şehir" görünümünde olduğunu sözlerine ekledi ve daha sonra söz alan Başkan Adayı Dr. Selim Alan da "Evet Zonguldak hasta bir şehirdir, ben doktorum, reçetesi de bendedir" diyerek seçimden galip çıkacağını vurguladı.(Sermet AKSU)