Ak Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Doktor Ömer Selim Alan, yerel seçim çalışmalarına vites yükselterek devam ediyor. Aday tanıtım toplantısının ardından saha çalışmalarına hızlı bir giriş yapan Doktor Alan gün içinde 19 Mahalle muhtarı ile kahvaltıda buluşurken mahalleler noktasında muhtarla ile istişarelerde bulundu.

Gün içinde programına Zonguldak merkezde devam ettiren Ak Partili Alan, güzel havayı da fırsat bilerek vatandaşlara projelerini anlatarak oylara talip olduğunu belirtti. Özellikle küçük çocuklar ile yakından ilgilinen Doktor Alan, Zonguldak’ı gelecek nesillere hazırlamak için ‘Bismillah’ dediklerinin altını çizdi.

“BU KENTİN KADERE KÖMÜR KARASI OLMAYACAK”

Alan Zonguldak’ta fark yaratacak projeler ile vatandaşın karşısına çıkacaklarına dikkat çekerek, “Programlarımıza yoğun şekilde devam ediyoruz. Bismillah diyerek çıktığımız yolda 31 Mart akşamı Allah’In izniyle Zonguldak Belediyesini kazanarak şehrimizi Ak Belediyecilik ile buluşturacağız. Tabi projelerimiz arasında şehrin fiziki görünümünde fark yaratacak fikirlerimiz var. Ayrıca yine sosyal ve gönül belediyeciliği ile insanımızı baştacı edecek bir anlayış ile Zonguldak’ı tanıştıracağız. Zonguldak’ın Ak Parti Belediyeciliği ile tanıştıktan sonra kaderi ‘Kömür karası’ olmayacak. Karaelmas’ı Ak, bembeyaz bir geleceğe taşıyarak evlatlarımıza daha yaşabilir bir kent sunacağız” dedi.