Nebioğlu beldesinde aday tanıtım toplantısına katılan Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, “Nebioğlu bu sefer Ahmet arkadaşımıza destek versin, biz de arkasında duralım, yanında duralım ve Filyos Vadisi dediğimiz şu güzel vadide Allah’ın bize böyle yaratıp da ‘buyurun kullanın’ dediği güzel coğrafyada hep beraber güzel şeyler yapalım. Bu bölük pörçük idarelerle olmuyor” dedi.

CHP Çaycuma İlçe Başkanlığı, Nebioğlu beldesinde aday tanıtım toplantısı düzenledi. Belde binasında yapılan toplantıya, İlçe Başkanı Tuncay Akyol, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam, Karapınar Belediye Başkanı Ahmet Aydın, Saltukova adayı Alim Genç, Filyos adayı Ahmet Gerçek Ülker, Nebioğlu adayı Ahmet Kırnapçı, il genel meclis aday adayları ve çok sayıda partililer katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından İlçe Başkanı Tuncay Akyol, aday tanıtım toplantısına katılanlara teşekkür etti. Başkan Akyol, Nebioğlu halkının her zaman Çaycuma siyasetine çok büyük değerler, çok büyük katkılar verdiklerini belirterek, “Aramızda sizin öz evlatlarınız bizim partimizin değişik kademelerinde görev alıyorlar.  Nebioğlu Belediye Başkanı adayımız Ahmet Kırnapçı seçimi kazandıktan sonra ümit ediyorum ki beldesine çok büyük hizmetler verecek” dedi.

 

KIRNAPÇI: “BİZİM İÇİN ÖNEMLİ OLAN İNSANDIR”

Daha sonra konuşan Nebioğlu Belediye Başkan adayı Ahmet Kırnapçı , “Bizim için görüşü ne olursa olsun düşüncesi ne olursa olsun hizmet etmek var. Bizim için önemli olan insandır. Beldemizin bütün sorunlarını belde halkımızla birlikte onların görüş ve talepleri doğrultusunda, bize verecekleri fikirler doğrultusunda bütün sorunlarımızı çözeceğiz. Beldemizi umduğunuzdan çok daha iyi yerlere götüreceğiz. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Bilindiği gibi bölgemiz göç veren bir bölge. TTK’ye bağlı bir yaşam bir şekli var Zonguldak’ta. TTK’de işçi sayısı azaldı, bu da bizim göç vermemize neden oldu. Aynı şekilde belediyemizde de öyle. Buranın gençleri dışarıda ekmek parası için çalışıyor. Biz öyle şeyler yapmalıyız ki beldemizin göçüne dur demeliyiz. Bununla ilgili ben kadınlarımıza iş sağlamayla olsun, beldemizin tekrar kalkınmasını sağlamak için her türlü desteği vermeye hazırız” dedi.

 

KANTARCI: “AHMET BAŞKANI SEÇİN, BİZ DE ARKASINDA DURALIM”

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı ise yaptığı konuşmasında, yerel seçimlerde Nebioğlu halkına güvendiklerini belirterek, “Bizler karşınıza geldik.  Niye geldik, derdimiz ne? Bir hoş seda bırakabilmek, bir iz bırakabilmek, insanlığa faydalı olabilmek. Çocuklarımızın geleceği üzerine bir şeyler yapmak. Nebioğlu’nu Türkiye’nin güzel beldeleri arasında,  insanların mutlu olduğu beldelerin arasına sokmak. Bu bugüne kadar hizmet eden insanın hizmetlerini inkâr etmek anlamına gelmez. İnsanlar bir işe giriyor, günü geliyor ayrılıyor, emekli oluyor. Bu da bir değişimdir, gelişimdir. Ve demokrasinin en güzel tarafı sandık kimsenin mülkü değildir. Oradan ne çıkarsa o olur. Ben diyorum ki; Nebioğlu halkı bu sefer bu sandıktan Ahmet arkadaşımıza destek versin, bu sefer Ahmet arkadaşımıza fırsat versin biz de arkasında duralım, yanında duralım ve Filyos Vadisi dediğimiz şu güzel vadide Allah’ın bize böyle yaratıp da ‘buyurun kullanın’ dediği güzel coğrafyada hep beraber güzel şeyler yapalım. Bu bölük pörçük idarelerle olmuyor” dedi.

 

KANTARCI: “BU ÜLKE KİMSENİN TAPULU MALI DEĞİLDİR”

Kantarcı konuşmasını, “Çaycuma’da 27 bin nüfusa hizmet ediyoruz ama birikimimiz, tecrübemiz çok daha fazlasını yapmaya yeterli. Biz buraya hep beraber geldik. Niye hep beraber geldik ‘beraber çalışacağız’ diye geldik. Çok uzun zamandır artık ayakları yerden kesilmiş, tamamen bir kişiye endekslenmiş ve bu ülkeyi inim inim inleten iktidarla karşı karşıyayız. Burada takım tutar gibi davranmaya gerek yok. Çalışana ‘devam’ dersiniz,  memnun olduğunuza ‘devam’ dersiniz. Değilse ‘bir de bakalım bunu deneyelim’ dersiniz. Ama ülkeyi öyle bir hale getirdik öyle bir kamplaşma oluştu ki, sanki kötü yöneticiye sahip çıkmamak ülkeye ihanet etmek gibi algılanıyor. Çok enteresan bir tablo ile karşı karşıyayız. Ama bu ülke kimsenin tapulu malı değildir. Kimseye de kalmaz. Artık bizi bıktıran, inim inim inleten o yönetim tarzı yerellerden başlayarak değişecek. Ben sizden şunu istiyorum; Biz bu bölgede birikim olarak, tecrübe olarak son derece güçlüyüz. Hedefimiz ve hareket noktamız insan. Oy değil, para değil, rant değil. Biz gelecek kuşakları düşünüyoruz. Ben ‘Çaycuma’da şunu yaptık bunu yaptık’ demiyorum. Ama şundan emin olun; biz bu arkadaşlarımızla Çaycuma merkez ve 5 tane belde 6-0 yapalım ve büyük moral yaşayalım. 6-0 demek şu demek; Çaycuma ilçesi içinde CHP’yi iktidara getirmek demektir. Biz burada komple bir iktidar alalım. Beğenmezseniz 5 sene sonra değiştirirsiniz bu kadar basit. 5 sene göz açıp kapayıncaya kadar geliyor zaten” ifadeleriyle sürdürdü.

 

KANTARCI: “BÜYÜK DEĞİŞİMİ NEBİOĞLU’NDAN, ÇAYCUMA’DAN BAŞLATACAĞIZ”

Kendileri lehine çok güzel bir hava olduğunu da söyleyen Kantarcı, konuşmasını, “Çok güzel bir konjonktür var. Adaylarımız bu işin hakkını verecek, bu işin altından kalkacak ve hep beraber bir orkestrasyon içinde güzel hizmetleri yapacak çok değerli arkadaşlar. Ben bu sefer inanıyorum ki, biz bu Türkiye’deki büyük değişimi Nebioğlu’ndan, Çaycuma’dan başlatacağız. Bizim bir dünya kentimiz var İzmir. Yüz akımız. Neden Zonguldak da bir İzmir olmasın? Neden Ankara da Zonguldak gibi, İzmir gibi oradaki insanları şaşırtmasın? Ben seçildiğimde şaşırmışlardı. Hadi bir sefer daha şaşırtalım bunları. Ekonomik kriz var, sıkıntı var ama gelecek güzel olacak. Nasıl güzel olacak? O mübarek eller o sandığa atılan oylarla güzel olacak. Karamsarlığa gerek yok. Bu ülke öyle ona buna bırakılacak bir ülke değil. Kimler geldi kimler geçti. Mahkeme kadıya mülk olmaz. Bu işi hızlandırmak da sizin elinizde. Bu sefer de bu iş olacak. Ben bunun olacağına inanıyorum” diyerek tamamladı. Toplantı birlik beraberlik mesajını tamamlayan toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.