CHP’li Muslu Belediye Başkanı Sabahattin Adıyaman, seçilmek için ulufe dağıtan adayları halka havale etti…
 “ANKARA KİMSENİN ÖNÜNE KÜP KOYMUYOR”

CHP’li Muslu Belediye Başkanı Sabahattin Adıyaman, son günlerde bir başkan adayının seçimi kazanmak uğruna halka yalan söyleyerek neredeyse gökteki yıldızları vaat ettiğini belirterek, “On yıldır beldeye kazandırdığımız eserler ortada. Kimse umut tacirliği yapmasın. Ankara kimsenin önüne küp dökmüyor. Hizmetler öyle konuşulduğu gibi yapılmıyor. Biz göreve geldiğimizde 18 ay maaşını alamamış personeller vardı. O dönemde AKP iktidardı. Madem iktidar olmakla övünüyorlar, neden işçinin alın terini ödemediler. Belediye AKP’de iken de Eren Enerji buradaydı. Mesele iktidar olmak değil, işi bilip yasaların verdiği hakları halkın menfaatine kullanabilmek” dedi.

ÇOK SEÇİM GÖRDÜM AMA BU KADAR YALAN GÖRMEDİM!

Halkın Sesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Cevdet Akgün’e konuşan Adıyaman, kendisinden önce Muslu’da halkın düğünlerini okul önlerinde kahve köşelerinde yaptığını hatırlatarak, şunları söyledi:

”İnsanlarımızın nefes alabileceği yaşam alanları yoktu. Çocuklarımızın etkinlik yapabilecekleri alanlar çocuk parkı yoktu. Olası yangın ve sağlık problemlerine karşı alternatif bir karayolu yoktu. Eğer geçmiş dönemdeki arkadaşlarda bizim izlediğimiz yolu izlemiş olsalardı 5 yıllık bir gecikme yaşanmaz ve Muslu’muz kentleşmeye 5 yıl önce başlayarak daha da modern bir Muslu olurduk. 1999 yılına kadar bu belediyede 7 yıl kurucu belediye meclis üyeliği yaptım. Çok seçim gördüm ama bu kadar vahşi karalama kampanyası hiç görmedim. Deli saçması iftiralar. Aday arkadaşlara sesleniyorum. Bu koltuklar sanıldığı gibi rahat koltuklar değil. Sırf koltuk sahibi olabilmek uğruna insanları kandırmaya kalkmayın. Hayal dünyasında yaşayıp da insanları umutlandırmanın mantığı yok.” 
 
(Cevdet AKGÜN)