DSP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Nurhan Başoğlu: "Asıl bölen CHP'dir''

Demokratik Sol Parti(DSP) İl Başkalığı bugün belediye nikah salonunda aday tanıtım töreni düzenledi.

Belediye nikah salonunda düzenlenen aday tanıtım törenine İl Başkanı Sercan Günarslan, Belediye Başkan Adayı Nurhan Başoğlu, Meclis Üyesi adayları ve partililer katıldı.100 yakın partili salonu tıklım tıklım doldurarak, belediye başkan adayı Nurhan Başoğluna, ''Ak Güvercin geliyor'' slogonlarıyla destek verdiler.

DSP İl Başkanı Sercan Günarslan,''İktidar Partisi Akp her geçen gün kan kaybediyor. Köy ve çiftçi perişan. Esnaf sürekli kepenk kapatıyor. Bu nedenle vatandaşın DSP ile buluşması tek parti demokratik  sol partidir. Bu salonda her geçen gün gençlerimiz kadınlarımız ön plandadır. Belediye başkanlığında meclis üyeliğinde başarılı olacaklarına inancım sonsuz. Demokratik sol partinin kuruluşundan buyuna Ecevit’in öğrencisi denen Burhan Başoğlu’nu size tanıtıyoruz.''dedi. 

BAŞOĞLU SERT KONUŞTU...

DSP Zonguldak İl Başkanlığı Aday tanıtım töreni Beldiye Nikah Salonunda yapıldı. 
DSP Adayı Nurhan Başoğlu burada yaptığı konuşmada, CHP’nin sürekli, ''DSP oylarımızı bölüyor''  şeklindeki suçlamasının gerçeği yansıtmadığını belirterek, ''Asıl oyları bölen CHP’dir. Ne olduğu belirsiz İyi Parti ile ittifak yapan CHP’dir. PKK'nın Partisi ile kapı arkasından pazarlık yapan CHP’dir. ''2002 öncesinde yüzde 35 olan sol oyu yüzde 25'e düşüren CHP'dir. '' 

Aday tanıtım toplantısı, Demokratik Sol Parti(DSP) belediye meclis üyesi adayları ve İl genel meclisi  üyesi adaylarının toplu fotoğraf çektirmesiyle sona erdi.

Emre Can BAYRAM