Kilimli Belediye Başkanı Ali Aslankılıç:

“Geçmişte Daire Müdürünün Başına Silah Dayadılar”

CHP Kilimli Seçim Bürosu açılışı bugün yapıldı. Köprübaşı’nda yapılan açılışa yöre milletvekilleri, CHP İl başkanı ve çok sayıda vatandaş kalkışlı.

Yağmur altında yapılan açılında konuşan Kilimli Belediye Başkanı Ali Aslankılıç, AKP’li Belediye Başkanı Seçkin Özdemir döneminde seçimlere çok az bir zaman kala ilgili daire Müdürünün başına silah dayayarak pazaryerinde satıldığına dikkat çekerek, “O yıllarda CHP’de olmasına rağmen susan arkadaşlar şimdi başka partiden aday olmuş beni eleştiriliyor. Neden, çünkü A ğabeyleriyle görüşüp her işlerini hallettiriyorlardı da ondan” dedi.

Konuşmasında sahil yolunun denize bu kadar yakın yapılmasını da eleştiren Aslankılıç, “Sahil yolunu Kilimli sahillerini doldurarak yaptılar. Bu kadar denize girmeyin dedim. Şimdi viadükle geçmeyi düşünüyorlar.” dedi.

Şahsına yönelik eleştiri ve iddaları da yanıtlayan Ali Aslankılıç, şunları söyledi:

“Kimi bana hırsız kimi şamntiye şefi dedi. Bana hırsız diyenin anlını karıştırırım. İddia sahibi çıkıp bunu kanıtlayacak. Evet ben Kilimli’nin şantiye şefiyim. Ben yaptıklarımla gurur duyuyorum. Bindiğim arabaya bile laf ettiler. Ben bindiğim arabadan da memnunum, Kilimli’nin insanlarından memnunum. Çiftlik aldılar dediler. Yaptığım herşeyin hesabını veririm. Faturaları orada. Gönderdiğim arabanın parasını da tıkır tıkır belediyeye ödedim. Seçime 48 kala pazaryerini sattılar. Burayı satmak için daire müdürlerinin başına silah dayandı. Benim bıraktığım Kilimli Türkiye’nin en iyi belediyelerinden biriydi. Kilimli’nin şeytanlar önceden oryalıktaydı. Şimdi Hacivatla Karagöz gibi perdenin arkasında. Birleri santral yapmak için birilerini kullandı. Ama biz yeni bir termik santrale izin vermedik vermeyeceğiz. AKP’li belediye başkanı döneminde hırsızlık yapılırken susan şimdi çıkmış beni eleştiriyor. Neden ağabeyleriyle görüşüp o zaman işlerini hallediyordu. Biz bize gelen insanlara başka partiden diye ilgilenmemezlik yapmadık. Sıkıntısı olan varsa bana gelsin.”