MHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Hamdi Ayan, gazetecilerle bir araya geldi.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü vesilesiyle hafta sonu kentte görev yapan gazetecilerle Öz Halil İbrahim Sofrası’nda buluşan Ayan, Zonguldak basınının kendisi için önemine değindi. Ayan, basın çalışanlarını arkadaş ve dost olarak nitelendiren Ayan, Belediye Başkanı seçilmesi halinde basının görüşlerini dikkate alarak şehri yöneteceklerini belirtti.  

MHP’li yöneticilerin de hazır bulunduğu toplantıda konuşan Hamdi Ayan, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde siz değerli basın emekçisi arkadaşlarımla bir araya gelmek istedik. Sizlerin Zonguldak için görüşleri çok önemli. İşin özü ben belediye başkanı olmak istiyorum, beni belediye başkanı yapın. Projelerimizi sunacağız. Zonguldak’ta bir çok ilkleri ‘67’de 67’ projemizde göreceksiniz. Projeler kapsamında diğer partilere de örnek teşkil edeceğiz. 19 Ocak tarihinde Dedeman Otel’de bir lansman gösterisi yapacağız. Zonguldak neler yapacağımızı görecek” şeklinde konuştu.

CHP’LİLER BİZİ HEDEF ALIYOR

MHP’li Ayan, bazı CHP’li yöneticilerin MHP’yi ve kendisini hedef aldığını ileri dile getirdi. Ayan, şunları söyledi:

“Çarşı Pazar dolaşıyorum. Vatandaşlarla ve esnaflarla görüşüyorum. Bütün esnaflarımızı gezip dolaşıyorum. Yola güçlü bir şekilde, ciddi olarak çıktık. İlk olarak AK Parti’li arkadaşlarımız ittifak yönünde bir takım söylemler geliştirdi. Şimdi bunlar geride kaldı. MHP’nin Zonguldak’taki kararlılığı bunları geride bıraktı. CHP’li bazı yönetici arkadaşlarımız, ‘Hamdi Ayan’ın tebessüm ettiğine bakmayın. Seçilirse sizleri burada çalıştırmaz diyorlar. Hemşerilerimizin kafasını karıştırmaya çalışıyorlar. Her zaman birleştiren taraf olalım diyoruz. Pabuç bu sefer pahalı,  MHP güçlü ve emin adımlarla geliyor. Ne yapacaklarsa, Zonguldak’a ne vereceklerse onu anlatsınlar”

Ayan, projeleri arasında derneklere ve gazetecileri kiradan kurtarmak olduğunu da sözlerine ekledi. (Haber Merkezi)