Armutlucuma ve Çaylıoğlu bölgelerinde ziyaret ettiği parti üyeleri, CHP’de ön seçim yapılması gerektiğini ifade ettiler. Balcı’nın seçim bürosundan verilen habere göre, parti üyeleri, ön seçim yapılması durumunda Balcı’ya tam destek vereceklerini belirtirken, vatandaşlar da milletvekili adayı gösterilmesi halinde Balcı’nın yanında olacaklarını vurguladılar.

“SİZİ MİLLETVEKİLİ OLARAK GÖRMEK İSTİYORUZ”

Armutlucuma’nın sıkıntılarını Balcı ile paylaşan vatandaşlar, “Bölgemiz bir zamanlar oldukça hareketliydi ancak son 4 yıldır sürekli göç veriyoruz. Bölge milletvekillerinin buralara geldikleri yok. Kendilerini seçimden seçime görebiliyoruz ancak siz öyle değilsiniz. CHP Ereğli İlçe Başkanlığı’na seçilmeniz ile başlattığınız yoğun çalışmalarınızı aralıksız olarak sürdürüyorsunuz. Bize, sizin gibi insanlar lazım. Biz, Milletvekili olarak sizi görmek istiyoruz. Partinizde ön seçim olduğu takdirde, bölgemizdeki delegelerin ve üyelerin size tam destek vereceğine inanıyoruz. Milletvekili adayı olmanız durumunda ise biz de üzerimize düşeni yapmaya hazırız.” dediler.

Parti üyeleri de CHP’de ön seçimin olması gerektiğini vurgulayarak, Balcı’yı can-ı gönülden destekleyeceklerini ifade ettiler.