Ak Parti Yozgat Milletvekili Ve Seçim İşleri Başkanlarından Yusuf Başer hafta sonunda Zonguldak’a gelerek yürütülen seçim çalışmaları hakkında bilgi aldı ve bundan sonraki çalışmalar hakkında teşkilat mensuplarını bilgilendirdi.

Cumartesi günü Ak Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Ak parti İl Başkanı Hamdi Uçar, tüm ilçe başkanları, il kadın kolları ve gençlik kolları başkanı, İl SKM başkanı katıldı.

Toplantı öncesi çalışmalar hakkında gazetecilere açıklama yapan Ak Parti Yozgat Milletvekili ve genel merkez seçim işleri başkanı Yusuf Başer “Seçimlere az bir süre kaldı. Çalışmalarımız ülke genelinde sürdürüyoruz. Bugünde Zonguldak’a geldik. Zonguldak’ta yürütülen çalışmalar hakkında, Zonguldak’ın durumu hakkında bilgiler alacağız. Teşkilat çalışmalarının bundan sonraki kalan süreçte nasıl olması gerektiği hususunda taleplerimizi ve yapılması gerekenleri paylaşacağız. Biz başbakanımızın 10 Ağustos günü sandıklardan büyük bir farkla zaferle ayrılacağına inanıyoruz. Bu inancımızla birlikte de çalışmalarımızı ara vermeden sürdürüyoruz” dedi.

Daha sonra toplantı basına kapalı olarak devam etti. Yıldırım Yılmaz