Kdz. Ereğli Belediye Başkanı ve BBP Belediye Başkan adayı Hüseyin Uysal, seçim çalışmaları kapsamında Kıyıcak Mahallesi ile Kavakdibi mevkii ve Hamzafakıhlı Mahallesi Karacak bölgesinde vatandaşlarla buluştu.

BİZİM BURALARI HATIRLAYAN SİZSİNİZ BAŞKANIM

Kıyıcak mahallesi’nde bağlı Kavakdibi’nde yaşayan vatandaşlar ise bölgeye hizmetin yıllar sonra Başkan Uysal ile geldiğini söylediler. Tüm bölge olarak yanlarında olduğunu belirten Kavakdibililer ‘Biz Alaplı sınırında bir yeriz. Kanalizasyonumuzu, yolumuzu, çocuk parklarımızı siz yaptınız. Bizim buralar herhalde oy az diye unutulmuş yerlerdi. Ama siz sürekli geldiniz, derdimizi dinlediniz ve sorunlarımızı çözdünüz.  Biz Ereğli ve Alaplılılar olarak evladımıza sahip çıkacağız” dediler.

KARABACAKLILAR, ‘BİZ HİZMETİ SİZİNLE GÖRDÜK’

Hamzavakıflı’ya bağlı Karacak’ta Roman vatandaşlarla buluşan Başkan Uysal’a, “Biz hizmeti sizinle gördük. Yıllarca hep kandırıldık. Yollarımızı asfalt ve parke yaptınız. Önceden köydük ama mahalleye olduğumuzu sizinle anladık. Kanalizasyonumuz yoktu, siz getirdiniz. Suyumuz yoktu siz getirdiniz. Roman kardeşimizi meclis listenize aldınız. Biz bunları asla unutmayız. Bu mahalleye bir Boray Baycık geldi biz de siz. Sizler için yaptıklarınızdan Allah razı olsun” diyerek desteklerinin Başkan Uysal ile olduğunu belirttiler.

UYSAL KIYICAK’TA HAVAİ FİŞEKLERLE KARŞILANDI 

Kıyıcak’a girişinde havai fişeklerle karşılanan Başkan Uysal, Kıyıcaklıların sevgi gösterilerine teşekkür ederek,  birçok olumsuzluklara rağmen 5yılda güzel işler yaptıklarını söyledi. Başkan Uysal konuşmasında, “31 Mart seçimlerinde Büyük Birlik Partisi’ne, gül hilale oy istiyoruz. Beni tanıyorsunuz, Ereğli’deki çalışmalarımı biliyorsunuz. Bir karar vereceksiniz.

UYSAL, ‘BENİM BU MEMLEKETE BİR BORCUM VAR’

‘Bizim bir kardeşimiz var’ diyerek bizde ona oy verelim demenizi bekliyorum. Benim için en önemli şey rabbim bana fırsat vermiş. Sen demiş halka hizmet etmek için bu koltuğa oturdun, otur o zaman terle. 6 seçimde terledim. 15 Temmuz’da terledim. 1.5 2 saatlik uykuyla ayakta kaldım. Benim bir görevim var. Bu ülkeye ve bu memlekete bir borcum var. “ dedi.

Kıyıcak’ta İbrahim Çelik adlı bir vatandaşın Başkan Uysal’a yazdığı şiirde alkış aldı.

Seçim gezilerine, Başkan Uysal ve eşi Sevim Uysal’ın yanında BBP Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Turabi Çelik, parti yöneticileri, partinin belediye meclisi üyesi adayları da katıldı.

(Haber merkezi)