Özellikle kadınlara verdiği öncelikle dikkat çeken Akdemir, MHP Kadın Kolları Başkanı Mevlüde Yalçıner’i makamına vekil göstermesinin ardından şimdi de CHP Meclis Üyesi Leyla Karakulak’ı koltuğuna oturttu.

 Kendisini görev sürecinde yalnız bırakmayan Karakulak’a, teşekkür ehemmiyetinde iadeyi ziyaret gerçekleştiren Yalçıner, “Belediye başkanımız, zevkle ve gururla yaptığım bu görevi bana da vermişti. Meclis üyeleri olarak kadın arkadaşlarımızla aramız çok güzel. Biz olaya, A ve B partisi olarak bakmıyoruz. Zonguldak için her şeyi yapmaya hazırız” şeklinde konuştu.

Karakulak ise Başkanlık Koltuğunda ki bir gününü “Bir Belediye Meclis Üyesi olarak başkanımız onurlu görevi bana teslim etti, kendilerine teşekkür ediyorum. Zonguldak için büyük ideallerle gelmiş bir kurumda, böyle bir makamda bir günlük bile olsa görev yapmaktan gurur duyuyorum. Bugün çocuk spor okulunun açılışına katıldık. Çok gurur duydum. Başarılı ve güzel bir etkinlikti. Mevlüde Yalçıner, başkanlık makamındayken onla gurur duymuştum şimdi o benimle gurur duyuyor, biz zaten kadınlar olarak bir ekip halindeyiz. Hep birbirimizin arkasındayız.” İfadeleriyle açıkladı.

DERYA AKTAŞ