CHP 3’üncü sıra Milletvekili Adayı Harun Akın:

“Beni mahcup etmeyin, gönüldaşım olun”

Cumhuriyet Halk Partisi üçüncü sıra milletvekili adayı Harun Akın, Zonguldak Trabzonlular Derneği’ni ziyaretinde, “Yapılan değişiklikle bizimde omzumuza büyük bir yük bindi. Ancak benim siyasetimde işim hiçbir zaman kolay olmadı. Beni mahcup etmeyin bu yolda benim gönüldaşım olun” dedi.


“Akın, Koltuğun hakkını verir”

Dernek Başkanı Ahmet Bayrak, Harun Akın’ı, Trabzonlu olması nedeniyle ‘yuvanıza hoş geldiniz’ diyerek karşıladı ve çıktığı yolda başarılar diledi. Akın’ın, zaten siyasi olarak tanındığını ve daha önceki yıllarda oturduğu koltuğun hakkını verdiğini gösterdiğini ifade eden Bayrak, sonuna kadar Akın’a güvendiklerini söyledi. Bayrak ayrıca bazı hemşerilerine de sitemde bulundu. Davetiye gönderilmediği sürece etkinliklere teşrifte bulunmayan hemşerilerinin olduğunu söyleyen Bayrak, Akın’ı bu anlamda da diğerlerinden ayrı bir yere koydu ve teşekkür etti.

“Siyasetimde işim hiçbir zaman kolay olmadı”

CHP 3’üncü sıra milletvekili adayı Harun Akın, gerçekleştirmiş olduğu dernek ziyaretinde Zonguldaklıların gelenek ve göreneklerine önem verdiğini ve kurdukları çeşitli dernek çatıları altında değerlerine sahip çıkıp koruduklarına dikkat çekti. Akın, Dernek Başkanına hoş karşılamasından ötürü teşekkür etti. CHP de yapılan liste değişikliğiyle ilgili olarak “Genel Merkezin bir bildiği vardır” diyen Akın, “Genel Merkezimiz bir değerlendirme yaptı. 2002- 2007- 2011 sonuçlarına bakarsanız birinci partiden üç milletvekili çıkartmıştı. Biz birinci parti olduk ama üç milletvekili çıkartamadık. Yapılan değişiklikle bizimde omzumuza büyük bir yük bindi. Ancak benim siyasetimde işim hiçbir zaman kolay olmadı. Beni mahcup etmeyin bu yolda benim gönüldaşım olun” dedi.

DERYA AKTAŞ