Elektrik Mühendisi Hayrullah Biberoğlu, Çatalağzı Belediye Başkanlığı için AK Parti’den aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Adaylığının hayırlı olması dileğinde bulunan Elektrik Mühendisi Hayrullah Biberoğlu, aday olması durumunda sürpriz projelerle Çatalağzı’na en güzel hizmeti vereceğini belirtti.  

Biberoğlu, “Çatalağzı’na başkan olursanız neler yapmayı düşünüyorsunuz” sorusuna şu cevabı verdi:

"Çatalağzı bugüne kadar ilimizin ve ülkemizin ürettiği elektrikle aydınlanmasına hizmet etmiştir. Ancak beldemiz karanlığa gömülmüştür. Bunca sanayiye rağmen göç vermiş ve başta banka şubeleri olmak üzere birçok kamu binaları kapatılmıştır. Hizmet gelmez olmuştur. Yerleşim alanları küçülmüş ve doğru yerler seçilmemiştir. Başta belde merkezimiz olmak üzere hiç bir yere yaşamı canlandıracak tesisler yapılmamıştır. Sorunları sanayicilerimizle el ele verip çözüm yoluna gideceğim. Ve eğer aday olursam sürpriz projelerle Çatalağzı’na en iyi hizmeti edeceğime söz veriyorum."

HAYRULLAH BİBEROĞLU KİMDİR?

2 çocuk babası Hayrullah Biberoğlu, Elektrik Mühendisidir. Bankacı eşini geçen yıl kaybeden Biberoğlu, çocukluğundan beri Çatalağzı’nda oturmaktadır. Karadon’da uzun yıllar Elektrik ve Elektrik Baş Mühendisi olarak çalışmıştır. Bir ara DHMİ İstanbul Atatürk hava alanında da görev yapan Hayrullah Biberoğlu, etrafında çok çalışkan ve dürüst biri olarak bilinir.