AKP’li heyet ZGC’yi ziyaret etti

“Bizimki seçim değil, beka sorununu aşma ittifakı”

AKP Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen ve Hamdi Uçar ile İl Başkanı Zeki Tosun ve Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti’ni(ZGC) ziyaret etti. Gazetecilerle gündemi değerlendiren Polat Türkmen, MHP ile ittifak konusunda önemli açıklamalar yaptı. Ziyarette ayrıca yerel seçimler ile TTK’ya işçi alımı konuşuldu.  

İNAĞZI’NDAN İNCİVEZ’E TEK BİLET OLACAK

Bu arada gazetecilerin sorusunu cevaplandıran AKP Milletvekili Polat Türkmen, belediye başkanı adaylarının seçildiğinde belediye otobüslerinin İnağzı’ndan İncivez’e tek bilet olacak şekilde düzenleneceğini kaydetti.

“BİZİM İTTİFAKIMIZ SEÇİME YÖNELİK DEĞİL”

Ziyaret sırasında MHP ile ittifak ve MHP adayı Hamdi Ayan’ın açıklamalarına da değinen Türkmen, şunları söyledi:

“Bizim ittifakımız seçime yönelik ittifak değil, bir beka sorununu aşma ittifakıdır. Güçlü ve karakterli 2 liderin ülkenin beka meselesi için verdiği kararlardır. Sayın Devlet Bahçeli’yi haddimize değil ama tebrik ederiz. Biz yukarıdan gelen talebi yerine getiririz. Çünkü gelecek olan her karar Zonguldak’ın menfaatinedir. İttifakta çakışma yok. Onlar kardeşlerimiz. Cumhur İttifak’a zarar verecek menfaatlerden hepimiz kaçınıyoruz. Bu ittifak dünyaya karşı verilen bir ittifaktır. Hamdi Bey deneyimli bir arkadaşımız, bu ittifakı koruyacaktır. Biz Zonguldak’ta seçimi alacağız ve bunu hedefliyoruz”

Türkmen, ZGC Başkanı Akbıyık’ı kutlayarak bütün gazetecilere başarılar diledi. Uçar da yeni yılda basına başarı dileklerinde bulundu.

ZGC Başkanı Derya Akbıyık ise ziyaret nedeniyle AKP’li heyete teşekkür etti. (Sermet Aksu)