CHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Şenol Şanal ve beraberindeki partililer, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’i makamında ziyaret etti.

Geçtiğimiz yıllarda araları bozulan ve Başkan Akdemir tarafından Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden alınan Şenol Şanal ve Muharrem Akdemir’in yolu, bu seçimlerde adaylık nedeniyle yeniden kesişti.

Seçim çalışmaları kapsamında Belediye Başkanı Akdemir’i ziyaret eden Şanal ve beraberindeki partililer, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinden destek istedi.

NEZAKET DOLU KARŞILADIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM

Şanal, “Belediye meclis üyesi arkadaşlarımızla beni ve arkadaşlarımı son derece sıcak ve nezaket dolu karşıladığınız için teşekkürlerimi iletiyorum. Saygılarımı sunuyorum. CHP’nin sosyal belediyecilik ilkelerini politikalarını hayata geçirmek, partimizin kurumsal kimliğine katkı sağlamak, Zonguldak’ta oy oranını yükseltmek ve bu şehirde yaşayan herkesin yüzünü güldürüp onların hayır dualarını almak için yola çıktık. Bu süreç içerisinde önceki dönem meclis üyesi arkadaşlarım ve belediye başkanı olarak şahsınızın da önerilerini dikkatle dinlemeye, bize katkılarınızı istemeye ısrarla devam ederiz.

BİZ İYİ ŞEYLER YAPMAK İSTİYORUZ

Biz iyi şeyler yapmak istiyoruz. Partimizin halk nezdinde daha çok tercih ediliri bir siyasi parti olmasını amaçlıyoruz. Bu şehirde yaşayan herkesin yüzünü güldürmek ve herkesten de Allah sizden razı olsun şeklindeki duasına nail olmak istiyoruz. Tekrar bizi bu halisane duygularla karşılamanızdan dolayı şahsım ve heyetim adına teşekkürlerimi arz ediyorum. İnşallah çok çalışacağız ve kazanacağız. Mart’ın sonu bahar, güzel günler göreceğiz Zonguldak diyoruz, teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Akdemir de Şenol ve ekibine başarılar diledi.

Başkan Akdemir ile CHP’li aday Şenol Şanal’ın bir birine sarılması, “Buzlar eriyor” yorumlarına neden oldu. Partililer, bu fotoğrafın olumlu bir görüntü olduğunu kaydetti.

(Abdullah Karabacak)