CHP Kontenjan Adayı Gürkan Gülay, kendisini hedef alan açıklamalar yapan AKP Merkez İlçe Başkanı Çağlayan’a yanıt verdi:

“Çağlayan, Kendini Frenlemeli”

Son yerel seçimlerde MHP’den aday olan ve rekor oy alan CHP Zonguldak Belediyesi kontenjan adayı Gürkan Gülay, Elmas TV’de yayınlanan ve gazeteci Mustafa Özdemir’in sunduğu “Şeytanın Avukatı” isimli programda AKP Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan’ın kendisiyle ilgili iddialarına yanıt verdi.


ÇAĞLAYAN, GÜLAY’I AKP’YE İSTEMİŞ!

Çağlayan’ın sevdiği bir kardeşi olduğunu ve heyecanını bastırması gerektiğini ifade eden Gürkan Gülay, şunları söyledi: “Bende merkez ilçe başkanlığı yaptım. Sayın Çağlayan kendisini kanıtlamak için bizim üzerimizden siyaset yapmasına gerek yok. Yapmak istediklerini anlatsa çok doğru olur. Lütfen adayları germesin.  CHP’ye çalıştığımı özelikle bazı yayın kuruluşlarına yazdırdılar. Hatta Muharrem Akdemir’in benim seçim masraflarımı karşıladığını bile yazdılar. Bunlar gülünç diyaloglar. Ben de yeri geldiğinde çok sivri ve kişisel açıklamalarım oldu. Geriye döndüğümde hata yaptığımı düşünüyorum. Bir ağabey olarak tavsiye ediyorum. Sayın Çağlayan, “Çok iyi açıklamalar yapıyor” dedirtmek için bu söylemlere hiç ihtiyacı yok. Biraz kendini frenlemesi gerekiyor. Eğer ben geçen dönem CHP’ye çalıştıysam, neden benim adım bu dönem CHP’den anıldığında bana kendisi haber gönderme teklifinde bulunmuş, yakınlarıma ‘Gürkan ağabeyin siyaset yapacağına inansak aramızda görmek isterdik’ deme gereği duymuştur.”