Çaturoğlu, seçim ziyaretlerini sürdürüyor

AK Parti Zonguldak 2. sıra Milletvekili Adayı Faruk Çaturoğlu 7. Haziran Genel seçimleri öncesi ziyaretlerini sürdürüyor.

İlk olarak Kastamonulular Derneği’ne bir ziyaret gerçekleştiren Çaturoğlu, burada Kastamonulular Derneği Başkanı Mehmet Yaman ve dernek yönetimiyle bir araya geldi. Daha sonra Acılık Sanayi Sitesi esnaflarıyla bir araya gelen Çaturoğlu ve beraberindeki heyet, esnafın sorunlarını dinledi.

Esnafın göstermiş olduğu ilgiden duyduğu memnuniyeti ifade eden Çaturoğlu, “Bugün burada sanayi esnafımızı ziyaret ettik. Bildiğiniz gibi adaylığımız ilan edildikten sonra, Zonguldak’ın bütün ilçelerinde çalışmalara başladık. Bugün de merkezdeyiz. Diğer arkadaşlarımız da ilçelerde hep beraber çalışıyor. İnşallah güzel bir seçim olur. Halkımızın bize göstermiş olduğu teveccühten oldukça memnunuz. AK Parti Hükümetleri’nin 13 yıl içerisinde yapmış olduğu hizmetler takdire şayan. Elbette ki eksikliklerimiz var. Ama bizler bu eksiklikleri tamamlamak için milletvekilliğine aday olduk. Bu duygu ve düşünceler içerisinde 7 Haziran seçimlerinde gerek Zonguldak’ımıza gerek ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” şeklinde konuştu.(İHA)