Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı belediye birimlerini gezme talebinde bulunan rakibi Ahmet Karayılmaz’ın isteğine olumlu yanıt verirken kendisine refakat etmesi için bir daire amiri de görevlendirdi.

 

Rakip özenli davranışları nedeniyle son derece olgun bir havada geçen çalışmaları, herkese, “Çaycuma centilmenlikte de sınıf atladı” yorumu yaptırıyor.  Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, belediye birimlerini gezme ve çalışanlarla tanışma talebinde bulunan AK Parti Adayı Ahmet Karayılmaz’a olumlu yanıt verirken, kendisine refakat etmesi için bir de daire amirini görevlendirdi. Konuyla ilgili sosyal medya adresinde paylaşımda bulunan Kantarcı, “Bugün 26.02.2019 Salı günü Ak Parti Belediye Başkan Adayımız, değerli kardeşim Ahmet Karayılmaz Belediyemizin birimlerini ziyaret etti. Ziyaretle ilgili olarak görevlendirdiğimiz çalışma arkadaşlarımız umuyorum kendisine gereken kolaylığı göstermişlerdir. Bugün itibarı ile şu ana kadar son derece sıcak ilişkilerle örnek bir adaylık süreci yaşadık. Sonuna kadar öyle gideceğini umuyor ve biliyorum. Seçim sonuçlarına bağlı olmaksızın, Ahmet Karayılmaz her zaman benim kardeşimdir, ben de onun her yerde ifade ettiği gibi Bülent ağabeyi olmayı sürdürmeyi çok istiyorum” dedi.

 

ÇAYCUMA BİZİM EVİMİZ
Kantarcı paylaşımında, “Allah her siyasi rekabeti böyle yapsın. Rahmetli Demirel’in dediği gibi ‘Bu makamlara gelinir, gidilir.’ Gelmesini bilmek gibi gitmesini de bilmek gerekir. Arkada ne kalacak?
Sadece yapılan kalıcı hizmetler ve bir “hoş seda.” Partili, partisiz çok değerli Çaycumalı hemşehrilerime, bütün partilere ve partililerimize, ekip arkadaşlarımıza, hizmet etme yarışında bize bu asude ortamı sağladıkları teşekkür ediyorum. Çaycuma bizim evimiz! Peki, bir hoşlukla bitirelim mi? Kıskananlar ne yapsın?” diyerek bitirdi.