AK Parti’nin Çaycuma Belediye Başkan Adayı Ahmet Güral Karayılmaz’ı makamında kabul eden Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, “Centilmence bir yarış olacak. Belediyenin istediğiniz her türlü bilgisine ulaşabilmeniz için birimlere talimat veriyorum” dedi.

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, AK Parti Çaycuma Belediye Başkan Adayı Ahmet Güral Karayılmaz’ı makamında kabul etti. Son derece sıcak bir havada gerçekleşen görüşmede, seçim döneminde centilmence bir yarış yapılması temennisi dile getirilirken,  Başka Kantarcı, Almanya gezisi hakkında bilgi verdi. Seçildiği takdirde belediyenin devam eden tüm projelerinin aynı şekilde devam edeceğini söyleyen Karayılmaz, “Çalışmalarınız çok yakından takip ettim. Siz Çaycuma’ya gerçekten çok değerli hizmetlerde bulundunuz. Şayet seçilirsem devam eden hiçbir proje yarım kalmayacak, aynı şekilde devam edecek. Şu andaki mevcut uygulamaların tamamı da sürdürülecek. Sizinle temasımı hiç kesmeyerek, ihtiyaç hissettiğim her konuda fikrinize başvuracağım. Sizin de benden bir talebiniz olursa, ben de her türlü yardımı yapmaya hazırım. Seçilemesem de Çaycuma’nın emrinde olacağım. Kazandığınız takdirde seçimin ertesi günü size başarılar dilemeye geleceğim ” dedi.

 

BELEDİYEDEN HER TÜRLÜ BİLGİYİ ALABİLİRSİNİZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kantarcı, “Bu tablo Çaycuma’ya gerçekten çok yakıştı. Olması gereken de budur. Geçen dönem ne yazık ki bu olmadı. Hiçbir gerilim yaratmadan, kimseyi kutuplaştırmadan bir seçim kampanyası yapılmasından yanayım. Bu açıdan sizin aday olmanızı çok istedim, adaylığınız açıklandığında da Çaycuma adına çok sevindim. Centilmence bir yarış içinde olacağız. Arkadaşlarıma talimat veriyorum, belediyeden istediğiniz her türlü bilgiyi isteyebilirsiniz. Onlar da bana sormadan istediğiniz her bilgiyi size verecek” dedi. Başkan Kantarcı görüşmenin ardından Karayılmaz’ı merdivenlere kadar uğurladı. (Haber merkezi)