CHP Zonguldak İl ve ilçe Yönetimi arasındaki bitmek bilmeyen kavga yüzünden Zonguldak Belediye Başkan adayı üzerinde uzlaşma sağlanamıyor. 

CHP’de Horoz Dövüşü!

Cumhuriyet Halk Partisi’nde İl ve İlçe arasında aylardır devam eden çatışma aday belirleme sürecinde su üstüne çıktı. Birbiriyle konuşmayacak kadar araları açık olan yöneticiler arasında yaşanan fikir ayrılığı, Genel Merkezi çileden çıkardı. İl Başkanı Hakkı Güney ile Merkez İlçe Başkanı Fikret Zaman CHP Genel Merkezi’ne iki farklı isimde ısrarlı olunca MYK ve Parti Meclisi, işin içinden çıkamadı. İl yönetiminin ikiye bölünmesi, ilin ve merkez ilçe yönetiminin kavgalı oluşu, CHP Genel Merkezi'ni kara kara düşündürüyor.

MİLLETVEKİLERİ ORTADA KALDI

İl ve ilçe Başkanları arasındaki horoz dövüşü, CHP Zonguldak Milletvekilleri Ünal Demirtaş ve Deniz Yavuzyılmaz’ı da zora sokuyor. Halkın Sesi’nin telefonla ulaştığı üst düzey CHP yöneticisi, özellikle Zonguldak Belediye Başkanını belirleme sürecinde sıkıntı yaşadıklarını belirterek, “Zonguldak’ta bazı başkan adaylarıyla ilgili sürekli ihbar ve şikayetler geliyor. Bu da karar vericileri zora sokuyor. Şimdiye kadar Zonguldak adayını çoktan açıklamamız gerekirdi.  İl ve ilçenin ortak bir aday üzerinde anlaşamayışı yüzünden karar bir sonraki MYK’ya kaldı” dedi.