CHP İl Kadın Kolları Başkanı Merve Kır:
“SÜKUNETE DAVET EDİYORUM”

CHP İl Kadın Kolları Başkanı Merve Kır, Bahçelievler Mahallesi Delege Seçimlerinin iptalinin arkasında CHP Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz’ın olduğunu iddia ederek, partilileri sükunete davet etti.
Kır açıklamasında şu ifadelere yer verildi:
“Tüm partililerimi sükuta davet ediyorum. Evet ben de üzülerek olanları seyrediyorum. Merkez ilçemizde Bahçelievler Mahallesi seçimi sonucunda merkez ilçe yönetimince il yönetimine itiraz edilmiş ve il yönetimi oy birliği ile itirazı reddetmiştir. Tüzüğe göre il yönetiminin verdiği karar kesindir. Doğduğum, büyüdüğüm mahalle olan Bahçelievler mahallemizde seçim sandık kapanana dek sorunsuz geçmiştir. Sandık kapandıktan sonra iki yoldaşımızın seçim gerginliği ile bir anlaşmazlık yaşamış ve sonrasında hiçbir problem çıkmadan barışıp sandık sayımına geçilmiştir, hatta sandık sonucundan sonrasın bu iki yoldaş beraber hareket etmişlerdir.
Sonrasında sandık düzgün bir şekilde açılmış ve oylar sayılmıştır. Şahsım olarak oy kullanımı başlaması ve sonuçlanmasına kadar o bölgede yer aldım. 
Belli ki genel merkezimize yanlış bilgilendirme yapılmış aksini kesinlikle düşünmüyorum. Sayın vekil sandık bölgesine hiç gelmedi dolayısıyla yaşananlara görgü tanığı olma ihtimali yoktur, sayın vekil bu partinin vekildir ve tüm tarafları dinlemesi ve  eşit davranması gerekir. 
Genel merkez hukuk biriminin böyle bir iptalden haberi olduğunu düşünmüyorum bugün meslektaşlarımla görüştüğümde de aynı yanıtı verdiler çünkü öyle bir yetki ve karar mercii hukuk birimi değildir.
Bahçelievler mahallemiz eğitim seviyesi en yüksek mahallelerimizdendir ve seçmen için bu beyanlar son derece komiktir. Bu kadar hırs sağlığa da zararlıdır.
Biz bir aileyiz , ne yaşarsak içimizde halledebiliriz sonuç ne olursa olsun kazanan yine Cumhuriyet Halk Partisi olacaktır. Lütfen bu bilinçle hareket edelim."