CHP Merkez İlçe Başkan adayı Ebru Uzun:
“HAKKIMIZ GASP EDİLDİ”
CHP Merkez İlçe Başkan adayı Ebru Uzun, Bahçelievler Mahallesi delege seçimlerinin rica sonucu iptal edilmesinin demokrasi ayıbı olduğunu belirterek, bu haksızlığa en iyi cevabı üyelerin vereceğini söyledi.

Halkın Sesi’ne konuşan Uzun, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: 
“Bahçelievler Mahallesi delege seçiminin yaşanan olaylar nedeniyle sağlıklı bir ortamda yapılmadığı, kolluk güçlerinden yardım istenmesini gerektirecek düzeyde arbede yaşandığı anlaşıldığından secimin iptaline ve secimin çarşamba günü saat 15:00 de yenilenmesine karar verilmiş. 
Sabah saatlerinde genelge il başkanlığına gelmiş olup genel merkez MYK 'sı saat 12:00de toplanmıştır. Yani bu karar MYK'dan geçmeden buraya gönderilmiştir. Birilerinin ricasıyla bileğimizin hakkıyla aldığımız seçim  gasp edilmeye çalışılıyor. Seçimin iptaline gerekçe gösterilen durum sandık kapandıktan sonra saat 17:00'de olmuş ve hiç bir arbede yaşanmamıştır. Sadece sözlü tartışma olmuştur, seçimin sonucuna etki edecek bir durum oluşmamıştır. Sandık bölgesine gelen kolluk güçleri bir ilçe yöneticisinin akrabası olup özel numaralarından aranarak çağırılmıştır. Gelen polisin de herhangi bir müdahalesi olmamış tutanak dahi tutulmamıştır. Seçim günü bu duruma itiraz etmeyip sebep olanlar, bugün secimi iptal ettirmeyi başarmıştır. Yenilenmek istenen seçim hafta içi mesai saatleri içinde gerçekleştirilmek istenmektedir. Bu durum ve iptal kararı bütün üyeler ve seçilmiş delegeler arasında ciddi bir tepkiye neden olmuştur. Alınan bu kararı haksız ve hukuksuzca buluyorum. Uğradığımız bu haksızlığa parti tabanımızın gereken cevabı vereceğine yürekten inanıyorum. Bundan sonra vereceğimiz demokrasi mücadelemizde sadece üyelerimizin ferasetine güveniyorum.”