CHP’de İkinci İptal... Bahçelievler Seçimi Yapılmayacak... Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz’ın oyunu Ankara’da bozuldu 

CHP’de “İPTAL” Komedisi!

Tekrarlanacak olan Bahçelievler Mahallesi delege seçimleri bir kez daha iptal oldu. CHP Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz’ın baskılarıyla makul bir gerekçe olmaksızın iptal edilen Bahçelievler Mahallesi delege seçimlerini yenileme kararı CHP Genel Merkezi tarafından iptal edildi. 

CHP Genel Merkezine giden Merkez İlçe Başkan Adayı Ebru Uzun ve beraberindeki İsmail Kal ile Mukadder Yalçın’ın itirazını haklı bulan Genel Merkez bugün tekrarlanacak seçimi iptal ettiğini açıkladı. Buna göre daha önce yapılan seçimde kazanan liste onaylanarak, Merkez İlçe Başkanlığı yarışında oy kullanmaya hak kazandı.

YAVUZYILMAZ DUVARA TOSLADI

CHP’deki kaosun mimarı olarak gösterilen Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Bahçelievler delege seçimlerini iptal ettirilmek için Genel Merkeze baskı yapmakla suçlanıyordu. Sosyal medyada linç edilen Yavuzyılmaz, şu ana kadar sessizliğini korudu. Yavuzyılmaz, dün genel merkezin aldığı iptal kararıyla şok oldu. CHP Merkez İlçe kongresinde Yavuzyılmaz’a bazı delegelerin kırmız kart göstererek protesto edeceği iddia edildi. 

UZUN: “ADALET YERİNİ BULDU”

Kararı Halkın Sesi’ne değerlendiren Ebru Uzun, “Adalet yerini buldu. Biz kendimizden edindik. İddia edilen yalanları genel merkeze giderek gerçek haliyle anlattık. Genel Merkezde Genel Başkan Yardımcımız Oğuz Kaan Salıcı’ya, seçimin sandığının kırıldığını, insanların arbede nedeniyle oy kullanamadığı içim polisin müdahale ettiği söylenmiş. Emniyet Müdürlüğü’nden aldığımız tutanakta bizi doğruladı. Tutanakta 17.10’da 155’in arandığı ve sandık kapandıktan sonra polisin geldiği yazıyor. Gerçekleri anlatınca iptal kararı bozularak yapılan delege seçimi onayladı. Bize inanan tüm partililere süreç içinde verdikleri destekten ötürü teşekkür ediyorum” dedi.
HALKIN SESİ