CHP’den Alan’a Ziyaret

Deniz Yavuzyılmaz: Biz Selim Alan’la aynı jenerasyonuz...

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’ı makamında ziyaret etti. Yavuzyılmaz’a, İl Başkanı Hakkı Güney, Merkez İlçe Başkanı Yusuf Mar ile Belediye Meclis üyesi ve grup sözcüsü Atınç Kayınova eşlik etti.

Ziyarette konuşan CHP’li Yavuzyılmaz, kendisinin Başkan Selim Alan’la aynı jenerasyonun insanları olduklarını hatırlatarak, “Daha önceki konuşmalarımızda kendisi milletvekili değil ama belediye başkanı olmak istediğini söylemişti. Tabi aradan yıllar geçti. Ben milletvekili oldum, kendisi de belediye başkanı oldu. Bunlar hep halkın takdiri. Bu gençleşmenin yeni bir jenerasyonun Zonguldak siyasetinde ve Türkiye siyasetinde olacağının birer göstergesidir. Açıkçası ne benim ne de belediye başkanımızın Zonguldak halkını hayal kırıklığına uğratma şansımız yok. Çünkü bir gençliğe giden yolun köprüsüyüz. Şu anda bu nedenle yaptığımız her icraat yaptığımız her ziyaret ve konuştuğumuz her söz bu doğrultuda Zonguldak’a katkı verecek şekilde olacak. Ben değerli başkanıma başarılar diliyor ve karşılaştığı her engelde her sıkıntıda Zonguldak'ın menfaatleri doğrultusunda bizim ona yardımcı olacağımızı, yanında olacağımızı her an birbirimize ulaşarak Zonguldak'ın önünü gelecek nesillere açacağımıza inanıyoruz. Sıcak karşılama ve samimiyet içinde çocukluk arkadaşıma teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan da, şunları söyledi:

“Ben de çocukluk arkadaşımı ve Sayın vekilimi ağırlamaktan duyduğum memnuniyeti dile getirmek istiyorum. Vekilimiz Zonguldak’ı Mecliste temsil ediyor ve biz de belediye başkanı olarak görev yapıyoruz ve hep beraber Zonguldak'ın ihtiyaçlarını karşılamak için gayret sarf ediyoruz. Zonguldak’ımızın kaybedecek zamanı olmadığını hepimiz çok iyi biliyoruz. Artık kenetlenme zamanı birlik ve beraberliğimizi arttırma zamanı. Zonguldak’ımızın yıllardır çözülmeyi bekleyen sorunları var ve inşallah bu sorunları bu dönem içerisinde hep beraber Ankara'daki 5 milletvekili veya Zonguldak'taki tüm siyasi partilerimiz de baş başa vererek sorunları çözeceğiz. Ben çok verimli bir 5 yıl geçeceğine inanıyorum. Bunun da adımlarını atıyoruz. Belediyedeki ve meclisteki birlik ve beraberlik had safhada ve bunu daha da ileri taşıyacağız. Vatandaşın istediği bizden hizmetten başka bir şey değil. Birlik ve beraberliğimizi arttırdığımız sürece kazanan Zonguldak olacaktır. Ben tekrar sayın vekilime ve il başkanım, ilçe başkanı ve meclis üyesine de çok teşekkür ediyor ve kendilerini burada ağırlamaktan duyduğum memnuniyeti ifade ediyorum"