Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi’nde çeşitli fakültelerde öğrenim gören yüz öğrenci yapılan törenle Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe teşkilatına kayıt oldu.

 

Düzenlenen genç üye katılım törenine, CHP Zonguldak Belediye Başkanı Adayı Şenol Şanal, Millet İttifakı Zonguldak Belediye Meclis üyesi adayları ve partililer katıldı.

 

Şenol Şanal gençlere hitaben yaptığı konuşmada, “Gözlerinizde ki ışığı görüyorum. Bir şeyler yapmak istiyorsunuz. Çok güzel bir birliktelik sergilemişsiniz. Gelin sokaklara çıkalım birlikte çalışalım. Son 14 günde sizden çok büyük katkı istiyorum. Dimdik ayakta durmalısınız. Gençlerimiz Mart'ın sonu bahar diyor, 31 Mart akşamı Madenci Anıtında horon oynayacağız. Seçime az zaman kaldı. Bizim üstesinden gelemeyeceğini hiç bir sorun olmayacaktır. Üniversite öğrencisi demek hayatı farklı yorumlayan, yüce değeri ortaya koyan ruh demek. Zonguldak emeklinin başkenti oldu.  Bu şehirde sosyal politikaları hayata geçirip herkesin yüzünü güldürmek istiyoruz. Selim Alan'ın da yollardan başka konuşacağı birşey kalmadı. O doktor, mesleğini yapsın" dedi.