CHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Şenol Şanal, Şeytanın Avukatı Programında seçim arefesinde Fransa’ya giden Muharrem Akdemir’e yüklendi:

“Çok Ayıp Etti”

CHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Şenol Şanal, Elmas TV’de katıldığı “Şeytanın Avukatı” isimli tartışma programında, seçim arifesinde eşiyle Fransa’ya giden CHP’li Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’e tepki göstererek, “Çok ayıp etti. Fransa’dan sonra hazır gitmişken hızını kesmesin Amerika’ya kadar gitsin” dedi.

“ALÇAKLARDAN HESAP SORACAĞIM”

Programın moderatörü Mustafa Özdemir’in Zonguldak Belediyesi’nde görev yapan bazı devlet memuru daire müdürlerinin personel üzerinde mobing uygulayarak AKP’ye oy vermeleri yönünde baskı yaptığı iddialarını da yanıtlayan Şanal, “Devlet Memuru siyaset yapamaz. Yapmamalı. Bu konudan bizim de bilgimiz var. Bunu yapan alçaktır. Muharrem Akdemir’in özel kaleminde bu işler yapılıyor. Onun bilgisi olmadan sizce bu yapılabilir mi? Göreve geldiğimde o alçaklardan hesabını soracağıma kimsenin şüphesi olmasın. Belediye personeli arkadaşlarımız da cesur olsun, korkmasınlar. Hiç biriyle  sorunumuz yok. Seçildiğimde ilk işim maaşlarını 2 bin 500 lira yapmak olaacak"