Cumhuriyetçilerin müttefiki çoktur 

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili adayı Şerafettin Turpcu beraberinde İl Başkanı Ertuğrul Koltuk, Merkez İlçe Başkanı Cemal Şahin, İl yönetici Volkan Alkaç ve partililerle birlikte Birleşik Haziran Hareketi, Demokrasi Platformu ve KESK’e bağlı sendika temsilcileri ile kahvaltıda buluştular.

Turpcu’nun basın danışmanlığından yapılan açıklamaya göre, Maden Mühendisleri Odası’nda düzenlenen kahvaltıda 7 Haziran seçimleri için iktidar yürüyüşünde yapılması gerekenler hakkında fikir alışverişinde bulunulurken katılımcıların da sıkıntıları dinlendi.

Basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantı hakkında açıklamalarda bulunan Turpcu, “Partimiz 7 Haziran seçimlerinde seçmenlerle buluşmak üzere geniş bir çalışma yapıyor. Cumhuriyetçilerin müttefikleri çoktur ve bugün sizinle seçime nasıl faydalı olabilirsiniz, AK Parti’den ülkeyi nasıl kurtarabiliriz, diye konuşacağız.” dedi.

Yapılan konuşma sonrasında toplantı basına kapalı olarak gerçekleştirildi. 

TURPCU, KARAMAN VE SAPÇA’DA 

CHP Zonguldak Milletvekili adayı Şerafettin Turpcu, Karaman Beldesi’nde ve Sapça Köyü’nde esnafın sıkıntılarını dinledi.

İl Başkanı Ertuğrul Koltuk’un yanı sıra Merkez İlçe Başkanı Cemal Şahin, İl Yönetici Volkan Alkaç ve partililer ile birlikte ziyaretlerini gerçekleştiren Turpcu, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıkladığı seçim beyannamesini anlatırken özellikle emeklilerin olduğu bölgelerde bayramlarda çift maaş ikramiye taahhüdünü anlattı.

Gençlerin bölgeden göç etmesinin altını çizen Turpcu, CHP iktidarında Zonguldak’ın bakan düzeyinde temsil edilmesini de istediğini sözlerine ekledi. 

TURPCU’YA ÇATALAĞZI’NDA SEVGİ SELİ 

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili adayı Şerafettin Turpcu, çocukluğunun geçtiği ve kendi evi olarak gördüğü Çatalağzı’nda sevgi seliyle karşılaştı.

Beraberinde İl Başkanı Ertuğrul Koltuk, Çatalağzı Belediye Başkanı Adnan Akgün, Kilimli Belediye Başkanı Ali Arslankılıç, Kilimli İlçe Başkanı Filiz Karademir, Çatalağzı Belde Başkanı Arif Kerter ve çok sayıda partiliyle esnafı dolaşan Turpcu’yu vatandaşlar sevgi ile karşılarken CHP’nin iktidar olacağına yürekten inandıklarını belirttiler.

Girdiği tüm iş yerlerinde sevgiyle karşılanan Turpcu, Zonguldak ve bölgenin sorunlarının milletvekili düzeyinde değil, bakan düzeyinde temsil edilerek çok daha hızlı çözülebileceğini ve bu anlamda CHP Zonguldak milletvekili adayı sıralamasında bu görevi üstlenebilecek çok değerli insanlar olduğunu dile getirdi.