Seçim çalışmalarını kapsamında mahalle ziyaretlerini sürdüren Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı ve Büyük Birlik Partisi(BBP) Ereğli Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Hüseyin Uysal, bu kezde Dağlar Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu.

Mahalle Muhtarı Ecvet Şahin ve mahalle sakinlerinin karşıladığı Başkan Uysal, yapılan hizmetlerde mahalle ayrımı yapmadığını vurguladı. 5 yılda Dağlar Mahallesi’ne yapılan hizmetleri özetleyen Başkan Uysal konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

BAŞKAN UYSAL, ‘DAĞLAR’A HİZMETİN EN BÜYÜĞÜNÜ YAPTIK’

“Evet, Dağlar nüfusu ve seçmen sayısı en az olan mahallemiz ancak, biz Dağlar’a o gözle bakmadık ve hizmetin en büyüğünü yaptık. 2010 yılında belediyemiz sınırlarına dâhil olan, 2014 yılına kadar bir çivi dahi çakılmayan Dağlar Mahallemizi,  son 5 yılda kanalizasyon ve doğalgaza kavuşturmanın, oto korkuluk çalışması ile mahalle yolunu güvenli hale getirmenin, bir çocuk parkı bile çok görülen mahallemize çocuk parkı ve spor alanı kazandırmanın huzuru ile aranızdayız”dedi.

31 Mart seçimleri için de destek isteyen Başkan Uysal, “31 Martta inancım odur ki farklı partilere gönülde verseniz, bunun bir yerel seçim olduğu düşüncesinden hareketle “Büyük Birlik Partisi’ne(BBP), gül hilale, şahsıma ve yol arkadaşım olan meclis üyelerime destek vereceksiniz. “ dedi,

 ‘DAHA NE YAPACAKSINIZ BAŞKANIM, ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN’

Başkan Uysal, Dağlar Mahallesi’ne bir sonraki dönemde sıcak asfalt sözü de verince Dağlar Mahallesi sakinleri, “Başkanım, mahallemize suyumuzu, doğalgazımızı getirdiniz. Yolumuza oto korkuluk yaptınız. Kanalizasyonumuzu getirdiniz. Çocuk parkımızı yaptırdınız. Mezarlık duvarlarımızı yaptırdınız. Daha ne yapacaksınız? Hizmetlerinizden dolayı Allah sizden ve ekibinizden razı olsun” diyerek hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.  

Seçim çalışmasında, BBP Ereğli İlçe Başkanı Turabi Çelik, BBP Belediye Meclis Üyesi adayları ve partililer de hazır bulundu.