DSP ve CHP’den Üç Dönem Zonguldak Belediye Başkanlığı yapan İsmail Eşref, dördüncü kez aday olup olmayacağı hakkında Halkın Sesi’ne konuştu: “Davet Olursa Düşünürüm”

Bugüne kadar 3 dönem Zonguldak Belediye Başkanlığı yapan İsmail Eşref, dördüncü kez aday olacağı yönünde çıkan iddialarla ilgili Halkın Sesi’ne konuştu. Sosyal medyada halen görevde olan eski mesai arkadaşı Erhan Darende ve beraberindekilerle çıkan fotoğrafının ardından yeniden aday olacağı şeklinde çıkan haberlere bir anlam veremediğini söyleyen Eşref, “Böyle bir fotoğraf aday olacağım anlamına gelmez. Üç dönem Zonguldak Belediye Başkanlığı yapmış biri olarak görev süremde kente birçok ilki yaşattığımı düşünüyorum. Şu ana kadar ne benim bir talebim oldu ne de bana gelmiş bir teklif var. Bu aşamada aday olmak gibi bir düşüncem yok.” dedi.

“TEKLİF GELİRSE DÜŞÜNÜRÜM”

Belediye başkanı olarak Zonguldak halkına ve yöreye hizmet etmekten her daim onur duyduğunu vurgulayan İsmail Eşref, “Bunu da geçmişte yaptım. Bu gün itibariyle aday olmayı düşünmüyorum. Hiç bir zaman sorumluluk ve görevden kaçmadım. Ve layıkıyla yaptığıma inanıyorum.  Partimin daveti olması halinde ise adaylık noktasında düşünür ve yeniden değerlendirebilirim.” dedi.