CHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Şenol Şanal Dilaver Mahallesindeki vatandaşlarla bir araya gelerek vatandaşların sorunlarını dinledi. Mahallede coşkuyla karşılanan Şanal'a CHP Zonguldak İl Başkanı Hakkı Güney, CHP Zonguldak Belediyesi meclis üyesi adayları ve İYİ Partili isimlerde eşlik etti. Vatandaşlara projelerinden bahseden Şanal; "Sizin yollarınıza gül dökemem ama kuracağımız asfalt tesisi ile asfaltlanmamış yol kalmayacak" dedi.

 

"PROJE HIRSIZLIĞI YAPIYORLAR"

 

Lavuar Alanı, Kızlar plajı ve Tersane gibi yerlerdeki projelerin Zonguldak'ın ortak projesi olduğuna da vurgu yapan Şanal; "Buradaki projeler Zonguldak için ortak olan projelerdir. Arkadaşlar bu projeleri hiç kimse benim malım diye, benim projem diye tanıtıp ortaya koymasın. Böyle bir şey olamaz. Adam gidiyor vilayetten babasının malı gibi bina içinden devletin hazırladığı, devletin parasını verdiği projeyi alıp, hemen şipşak yapıştırıyor. Benim projem diyor. Ne senin projen? Devletin projesidir. Bir de proje hırsızlığı yapıyorlar. Bu projelerin hazırlanması sosyal demokrat düşüncesindeki belediyeler tarafından yapılmış ve yine aynı düşüncede arkadaşlarımızın emeğidir. Bari adamın emeğine saygı duyun kardeşim. Çalmayın! Sözün ettiğim projeler hiç kimsenin şahsi malı değildir. Bu artık yıllardan beri bir türlü engellemeler ile bugüne kadar yapılamamış, gelmiş projelerdir? Zonguldak'ın ortak projelerinde kimse bu proje benim diye bir adım öne çıkmasın" dedi.

"ASFALT TESİSİ KURACAĞIZ"

Asfalt tesisi kuracaklarına da vurgu yapan Şanal; "Uzun yıllardan sonra Zonguldak'a asfalt tesisi kuracağız. Bu şehire bundan sonra asfalt ile ilgili Zonguldak Belediyesi damgasını vuracak. Kendimiz üreteceğiz, kendimiz tüketeceğiz. Kent mobilyaları ile ilgili parça imalatı yaparak oturma bankları gibi ihtiyaçları karşılayacağız. Zonguldak Belediyesi istihdam yaratacak bir belediye olacak. Dolayısıyla işsizlik anlamında da bir katkı sağlayacağız" dedi.