DSP Zonguldak belediye başkan adayı Nurhan Başoğlu, partililerle birlikte Zonguldak Belediye İtfaiye Müdürlüğü'nü ziyaret etti.                         

Zonguldak Belediyesi İtfaiye Müdürü İsmail Sarıaydın ve itfaiye personelleriyle selamlaştıktan sonra Başoğlu, tüm itfaiye personelini bir araya toplayarak bir konuşma gerçekleştirdi. Konuşmasında şunları söyledi; "Öncelikle Zonguldak Belediyesi'nde çalışan personellere karşı çok büyük saygımız olduğunu söylemek istiyorum. Siz çalışan emekçilerimizin gelirlerinizi ve çalışma koşullarınızı çok fazla önemsediğimizi belirtmek isterim. İktidar partisinin 17 yıldır ülkeyi ne hale getirdiği ortada.Bunun yanında 17 yıldır 'iktidar olmamak' için uğraşan bir ana muhalefet partisi görmekteyiz.Her iki parti de tek başlarına başarısız olacaklarını bildikleri için ittifak yapma gereği duydular.Biz ise böyle ikili oyunlara başvurmayıp halk ile ittifak yapmayı tercih ettik.DSP hepimizin partisidir,Türkiye'nin partisidir.Sizin desteklerinizle tekrardan Türk siyasetinde aktif rol alacağımıza inancım tamdır".                                   

Yaptığı konuşma sonrası büyük alkış alan Nurhan Başoğlu, itfaiye personeliyle hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

ESNAFIN GÖNLÜNÜ FETHETTİ                                                                   

DSP, Zonguldak'ta seçim turlarını yoğunlaştırdı.                                     

Aralarında DSP Zonguldak belediye başkan adayı Nurhan Başoğlu, DSP Zonguldak İl Başkanı Sercan Günarslan, genel meclis üyesi adayı Ersun Yıldız,belediye meclis üyesi adayları Zeki Çolak ve Cevat Laçin, İl Gençlik Kolları Başkanı Pekcan Günarslan ile İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Çakmak'ın bulunduğu heyet, sabahın erken saatlerinde Soğuksu Taksi esnafıyla bir araya geldi.

Burada coşkuyla karşılanan Nurhan Başoğlu,taksicilerin sorunlarını dinledi ve projelerini anlattı.Ardından partililerle birlikte Soğuksu esnaflarını dolaşan Başoğlu,içinde projelerinin yazılı olduğu broşürleri kendi elleriyle dağıttı.Nurhan Başoğlu'nun bu samimi hareketi, esnaf ile arasında sıcak görüntülerin oluşmasına neden oldu. Soğuksu'nun ardından Acılık'taki  esnaflar da ziyaret edildi. Başoğlu,önümüzdeki 4 gün boyunca seçim gezilerine tempolu bir şekilde devam edecek.