DEVA Partisi İl Başkanı Fatih Keleş, siyasete bir beklenti için girmediğini belirterek, “Her şey para pul değil. Maneviyat, insana hizmet, her şeyden önemli” dedi.

Gazetecilerin sorularını cevaplayan DEVA Partisi İl Başkanı Fatih Keleş, ailesi ile ilgili sorulara, “Ailem orada. Babam, ağabeyim orada. Onlarla istişare ederek siyasete girdim. Ticari olarak akraba ve ailemle olurum, olmam bu benim meselem. Kimseyi ilgilendirmez. Aile diyaloglarımı da kimseye ispat etmek zorunda değilim. Bu konular Deva partisi ve benim siyasi çalışmalarım ile ilgili konular değil. Cevaplarını almak isteyene de gereken cevabı veririz" ifadesini kullandı.  

Kimseden korkmadan, kimseden çekinmeden, adil ve adaletli siyaset yapmak için ekip arkadaşları ile yola çıktıklarını hatırlatan Keleş, "Zonguldak’ta yaşıyoruz. Zonguldak'ın temel sorunlarını biliyoruz. Biz çözüm odaklı çalışacağız. Yanlış olan her şeyi biliyoruz. Biz adil ve adaletli olacağız” şeklinde konuştu.

Başkan Keleş, Zonguldak ve Kozlu Belediyeleri ile ilgili sorulara ise, şu cevabı verdi:

“Ne yapıp ne yapmadıklarını görüyoruz, duyuyoruz ve sizler de yazıyorsunuz. Dışarıdan taşeronlar, müteahhitler getiriliyor. Bizler bu yola hak, hukuk ve de adalet için yola çıktık. Siyaset veya makamlar ticari kazanç kapısı değil hizmet kapısıdır”
(Cevdet Akgün)