CHP Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun, Fener semtinde yapılması düşünülen projeye karşı çıkarak, "Fener mahallesi zaten Zonguldak'ın gözbebeği, zaten her yeri doğal seyir terası ve yürüyüş alanı. Sizin elinizin değdiği yerde yeşil ve ağaç yok olur. Bunu tüm Türkiye belledi artık. Çocuk mu kandırıyorsunuz siz?" diye konuştu.

Başkan Ebru Uzun, Belediye Başkanı Selim Alan'ın televizyon programındaki konuşmasına atıf yaparak şunları söyledi:

"Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, (dün akşam) çıktığı televizyon programında;  'Fener’de 10 milyonluk proje yaptıklarını belirterek, “Üç ana projemiz var. İlki, gözbebeğimiz Fener’deki rekreasyon alanı, ağaçları, yeşili koruyacağımız bir proje olacak. Fener mahallesi benim doğduğum büyüdüğüm yer. Oradaki dostlarım, arkadaşlarım buraya hiçbir şey yapmayacak mısın diye sordu.  Seyir teraslarından, yürüyüş alanları ile gözbebeğimiz olacak'  demiş.

Fener mahallesi zaten Zonguldak'ın gözbebeği, zaten her yeri doğal seyir terası ve yürüyüş alanı. Sizin elinizin değdiği yerde yeşil ve ağaç yok olur. Bunu tüm Türkiye belledi artık. Çocuk mu kandırıyorsunuz siz?" (Haber Merkezi)