Gelecek Partisi İl Başkanı Mustafa Kutayer, Partilerinde yaşanan istifaları değerlendirdi:

“İTHAMLARI İSPATA DAVET EDİYORUM”

Gelecek Partisi Zonguldak İl Başkanı Mustafa Kutayer, Gökçebey İlçe Başkanının istifa etmesiyle birlikte kamuoyunda paylaştığı iddiaların yersiz, asılsız ve ahlak dışı olduğunu söyledi. Kutayer, İstifa eden ilçe başkanını öne sürdüğü ithamları ispata davet eden Kutayer, “İspat etmezse yargıya gideceğiz” diye konuştu.

Gelecek Partisi İl Başkanı Mustafa Kutayer yaptığı açıklamada, “Gelecek Partisi hızla büyüyen kitleleri arkasına almaya başlayan bir parti olmaya başladı ve bu sebeple meyve veren ağaç taşlanır misali saldırılarının olması da tarafımızdan da doğal karşılanmaktadır. Bu bir siyasi yarış ve bu yarışta Halkın teveccühlerini alan yarışı kazanır, fakat halkı kandırarak, yanlış yönlendirerek kişileri ve kurumları zan altında bırakarak hile ve ithamlarla hiçbir zaman kazanamayacaklardır. Görevlerinde başarısız olan kişiler beceriksizlerinde ne yapacağını şaşırarak lekeleme yoluna giderler. Genel Başkanımızın tüm kadınları kastederek kadınlarımıza sahip çıkmasının terör örgütü propagandan daya çevirmesi çok yanlıştır. Değerli arkadaşlarım.3 aydır aldığım Gelecek Partisi Zonguldak İl Başkanlığını iyi yerlere getirmek için ekibimle beraber mücadele ediyoruz. Bu konuda da başarılı olduğumuza son derece eminiz.

“İDDİALARI İSPATA ÇAĞIRIYORUM”

Gökçebey İlçe Başkanının bugün vermiş olduğu istifayı kabul ettim. Yalnız basına verilen demeçte yazılanların hepsi asılsızdır. Daha önceki İl Başkanı ile yaşanan sıkıntılar bizi hiç bir şekilde bağlamaz. Kaldı ki bu kadar sıkıntılar vardı ki Hülya hanım gittiğinde niye istifa etmedi. Gelecek Partisi Zonguldak İl Başkanlığı olarak bizler kadınlara ne kadar değer verdiğimizi herkes tarafından bilinir. En son 8 Mart Kadınlar Gününde yaptığımız faaliyetler kamuoyunun önünde paylaştık. Zonguldak gelecek Partisi olarak asla kabul etmiyor ve ithamlarını ispatlamaya davet ediyorum ispatlayamaz ise Türkiye cumhuriyeti yargısına hesap verecek olduğunu da bildiririm. Ben İl Başkanı olarak ne kadar özverili ne kadar sevgi ve saygılı olmaya çalışırken bunu su istimal etmeye gerek yok konuşacak çok şey var ama bizler insan onurunu korumak için susmayı tercih ediyoruz.

 Gelecek ailesi olarak bizler birlik ve beraberliğimizi her daim devam ettiriyoruz. Bizler bu şekilde asılsız haberler ailemizi birbirimize sımsıkı bağlıyor. Bırakın bizi rahatta halkımızın dertlerine ortak olalım” dedi.