AKP Zonguldak Milletvekili Adayı Özcan Ulupınar, İl Genel Meclis Başkanı Vacit Durdubaş, AKP Devrek İlçe Başkanı Serdar Kelebek, Devrek’in Karşıyaka Mahallesi’nde meydana gelen heyelandan mağdur olan heyelanzedeleri temsilen Soner Susam ve Rahmi Sarıoğlu’nu Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ile görüştürdü. 

Yaşadıkları sıkıntılarını anlatan heyelanzedeleri dinleyen Başbakan Davutoğlu, Başbakanlık Müsteşarına talimat vererek heyelanzedelerin mağduriyetinin en kısa zamanda giderilmesi için talimat verdi.  

Daha sonra Başbakanlık Müsteşarı Kemal Madenoğlu ile heyelanzedeleri  görüştüren AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Özcan Ulupınar,  heyelanzedelere Müsteşar Kemal Madenoğlu mağduriyetin giderileceği sözünü verdi.  

Konuyla ilgili açkılama yapan AKP Zonguldak Milletvekili Adayı Özcan Ulupınar, şunları söyledi: “Bugün Ankara’da Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ve Başbakan Yardımcımız Numan Kurtulmuş ile Devrek İlçemizde meydana gelen heyelandan mağdur olan vatandaşlarımıza temsilen Soner Susam ve Rahmi Sarıoğlu’nu kardeşlerimizi  görüştürdük. Başbakanımız sayın Ahmet Davutoğlu ile görüşmemizde heyelanzedelerin mağduriyetinin giderilesi için Başbakanlık Müsteşarı Kemal Madenoğlu’na talimat verdi. En kısa zamanda heyelanzedelerimizin mağduriyeti giderilecektir” dedi.