Saadet Partisi(SP) Zonguldak İl Başkanlığınca düzenlenen    “Yeni bir dünya, neden ve nasıl?" konulu konferans geniş katılımla gerçekleştirildi. Konferansa konuşmacı olarak katılan SP Konya Milletvekili Abdülkadir Karaduman, insanların huzuru için adil düzenin şart olduğunu kaydetti.   

Programın açılış konuşmasını SP İl Başkanı Sadık Kar yaptı. “Yeni bir dünya, neden ve nasıl?” konulu konferansa konuşmacı olarak katılan SP Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman ise dünyada kurulu bulunan adaletsiz ve siyonist düzen değişmeden insanlığın huzur bulamayacağını anlattı. Karaduman, insanları bilinçlendirme kapsamında toplantılar düzenlediklerini belirterek, mutlaka adil düzenin kurulması gerektiğini örnekler vererek izah etti.

İl, ilçe, kadın ve gençlik kollarından yoğun katılımın olduğu konferansa CHP Merkez İlçe Başkanı Fikret Zaman, BBP MYK Üyesi Ahmet Polat, Ahmet Çolak, Büro Memur - Sen Şube Başkanı Ramazan Seyrek, İlim Yayma Cemiyeti Başkanı İbrahim Cansız ile çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisi katıldı.