Alan, iddialı konuştu…

İlk gol burada ikinci gol sandıkta

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Doktor Ömer Selim Alan, seçim koordinasyon merkezinin hazırladığı programlar çerçevesinde seçimlere 15 gün kala saha çalışmalarında tempoyu yükseltti. Kentin her kesiminde seçim çalışmalarını sürdüren Alan gece saatlerinde bile çalışmalarına devam ediyor. Alan halı sahaları ziyaret ederken vatandaşlardan oylara talip olduğunu ve desteklerini beklediğini belirtti. Alan’ın halı saha ziyaret sırasında penaltı atmasını isteyen vatandaşlar, “Başkanım penaltı kullanın. İlk golü burada ikinci gölü 31 Mart’ta sandıkta atın” derken Alan ise “Asist sizden gol bizden” dedi.

“HER ALANDA ÇALIŞIYORUZ”

Halı saha ziyaretinde değerlendirmelerde bulunan Doktor Alan, “Bilindiği üzere seçimlere kısa bir süre kaldı. Biz genel ziyaretlerimizi gündüz devam ederken şehrimizde bulunan en dar ve küçük kamusal alanlarda bile vatandaşlarımızla bir araya gelerek oylarına talip olduğumuzu belirtiyoruz. SKM programları dahilinde takvimimizi tamamlarken ayrıca geri kalan saatleri de şahsi olarak saha çalışması ile değerlendiriyoruz” dedi.

“AYAKLARIMIZ TOPRAĞA DEĞECEK”

Alan projeler ile spor ve sağlıklı çevre noktasında çalışmalar olduğuna dikkat çekerek, “Tabi projelerimiz herkesin dilinde. Herkes malum oldu. Biz yine herkese tek tek anlatıyoruz. Bizim ‘Yeşil’ ve ‘Huzur’ odaklı projelerimiz mevcut. Sağlıklı bir çevre ile vatandaşlarımızın ayağını toprağa değdireceğiz. Haliyle projelerin içinde spor alanları da mevcut. Mutlu bir şehir yaratırken sağlıklı bir çevreyi unutmadık” ifadelerini kullandı.