CHP Başkan Adayı Şenol Şanal’ın CHP’den ihraç edilmesi için MYK’ya şikayet eden CHP Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Soğuksu Seçim Bürosu açılışında Şanal’ın elini tutup şov yaptı...


CHP’de yerel seçimlere 20 gün kala parti içi çatışma, parti tabanında ciddi rahatsızlık yaratıyor. CHP İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi listelerinde MYK’nın listelerini değiştirdiği için Merkez İlçe Başkanı Fikret Zaman ve Zonguldak Belediye Başkan Adayı Şenol Şanal’ı Genel Merkeze şikayet eden CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, hafta sonu yapılan Soğuksu seçim bürosunun açılışında Şanal’la olan yakınlığıyla görenleri hayrete düşürdü.

Bilindiği gibi; Şanal’ı ve Zaman’ı kendisine yakın isimleri listede seçilmeyecek yerlere koyduğu için parti suçu işlediği gerekçesiyle MYK’ya şikayet eden Deniz Yavuzyılmaz, Merkez İlçe Başkanı Fikret Zaman’ın görevden alınmasına sebep olmuş, Şenol Şanal’ın dosyası ise belediye başkan adayı olduğu için seçimden sonra görüşülmek üzere daha ileri bir tarihe bırakılmıştı.