Zonguldak İl Genel Meclisi toplantısının 17’inci Birleşiminde istifalar görüşüldü. Başkan Vacit Durdubaş, açılış ve yoklamanın ardından Meclisin 16’ıncı birleşimine ait toplantı tutanak özetini okutup üyelerin oylarına sundu. Ekim ayında CHP’den istifa ederek Ak Parti’ye geçen Ereğli CHP İl Genel Meclisi üyesi Saadettin Arslan’ın, CHP Meclis üyeliğinden istifası görüşülüp oylandı.

Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) istifa edip Adalet ve Kalkınma Partisi’ne geçen Ereğli CHP İl Genel Meclisi üyesi Saadettin Arslan’ın, İl Genel Meclisi’nin 17’inci Birleşimine ait Toplantıda Sanayi ve Ticaret Komisyonu ile Gençlik ve Spor Komisyonundan istifası görüşülüp oylandı.  

İstifası oy birliğiyle onaylanan Arslan’ın Gençlik ve Spor Komisyonundaki yerine Alaplı İlçesi CHP’li Meclis üyesi Serdar Akyol, getirilirken, Sanayi ve Ticaret Komisyonuna ise Çaycuma İlçesi CHP’li Meclis üyesi İsmail Korkmaz getirildi.

Ak Parti Grubunda yer alan Kozlu İlçesi Meclis üyesi Necdet Karaveli’nin Gençlik ve Spor Komisyonundan istifa etmesiyle yerine Saadettin Arslan getirildi.