Olağanüstü kongre isteyenlere rest çeken MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Zonguldak İl yönetimini kabul etti… Ziyaret dönüşü İl Başkanı Hamdi Ayan, Genel Başkan Adayı Sinan Oğan’ı destekleyen Merkez ilçe Sekreteri Mehmet Ali Güldaş’ı görevinden el çektirdi…

İlk kelle alındı!

 

MHP’de 1 Kasım genel seçimleri sonrasında alınan mağlubiyet nedeniyle parti içi hesaplaşma sürüyor. MHP Iğdır Milletvekili Sinan Oğan’ın Genel Başkan adaylığı için imza toplamasının ardından önceki gün il başkanlarını toplayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, imza toplayanlara rest çekerek, yeterli imza bulunsa da kurultayı toplamayacağı restini çekti. MHP İl Başkanı Hamdi Ayan ve yönetim kurulu üyeleri önceki gün Bahçeli’yi makamında ziyaret ederek bağlılıklarını dile getirdiler.

 

SEN MİSİN OĞAN’I DESTEKLEYEN?

 

Ayağının tozuyla Ankara’dan gelen MHP İl Başkanı Hamdi Ayan, dün Merkez İlçe Sekreteri müteahhit Mehmet Ali Güldaş’ı partiye davet ederek Genel Başkan adayı Sinan Oğan’ı desteklediği için istifasını istedi. Güldaş, istifa etmek yerine görevden alınmasını talep edince İl Başkanı Ayan, Güldaş’ı görevden aldı. Halkın Sesi’ne konuşan Mehmet Ali Güldaş, “Bugün itibariyle MHP Genel Başkan Adayı olacak olan Sinan Oğan lehine Zonguldak’ta çalışma başlattığım için böyle bir kararın alınacağı tarafıma iletildi. Sinan Oğan’ın Genel Başkanlık yarışında MHP’li bir üye olarak elimden ne gelirse Zonguldak’ta yapmaya devam edeceğim kesindir. Ülkücü, yeri ve zamanı geldiğinde gereğini yapandır. Gereği tabii ki yapılacaktır.” dedi.