“HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK”

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Millet ittifakının İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu ile buluşarak, başarı diledi. Kdz.Ereğli’ye selam gönderen Ekrem İmamoğlu ise “Herşey çok güzel olacak” dedi.

İstanbul temaslarını sürdüren Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Millet İttifakının İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu ile bir araya geldi.

Başkan Posbıyık, Büyükçekmece’de sürdürdüğü temasların ardından dün akşam Bakırköy’de Millet İttifakının İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu ile bir araya gelerek 23 Haziran seçimlerinde başarı dileklerini ve desteklerini iletti.

İMAMOĞLU’NDAN KDZ.EREĞLİ’YE MESAJ..

Kdz.Ereğli halkına selam ve sevgilerini gönderen Ekrem İmamoğlu ise; “Kdz.Ereğli’ye, İstanbul’dan bu güzel Ramazan gününde hayırlı akşamlar. Her şey gönlünüzce olsun. Sevgiler, saygılar sunuyorum. Her şey çok güzel olacak” dedi.

Başkan Posbıyık, daha sonra Bakırköy’de ki halk iftarına katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’yla görüşerek bir süre sohbet etti.