Kaymak: "Algı operasyonlarına hiçbiriniz itibar etmeyiniz"

AK Parti'nin Kozlu ilçesinde hizmete soktuğu seçim bürosunun açılışı adeta gövde gösterisine döndü. Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin, "Bu büro bizlere gerçekten uğur getirdi" dedi. AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Akın Kaymak ise "Hiçbir söylentiye hiçbir algı operasyonuna itibar etmemenizi sizden özellikle istirham ediyorum" diye konuştu.

AK Parti Kozlu teşkilatı tarafından Kozlu ilçesinde bulunan meydanda seçim bürosu açılışı gerçekleşti. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği açılışa Zonguldak Milletvekili Adayı Akın Kaymak, Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, AK Parti merkez ilçe Başkanı Metin Karaduman ve partililer katıldı.
Gerçekleştirilen açılışta meydana toplanan kalabalığa konuşan Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin, 7 Haziran Genel Seçimleri'nde 5-0 yapacaklarını ifade ederek şöyle dedi:
"Açılışını yaptığımız büro bizlere gerçekten uğur getirdi. Yerel seçimlerdeki coşkuyu bugün burada yaşıyoruz. Dostlarımız olarak sizler yine aramızdasınız ne mutlu ki sizin gibi dostlarımız var. Sizler yanımızda olduğunuz sürece Allah’ın izniyle ilelebet indirmeyeceğiz. 2023, 2053 ve 2073 hedeflerine ulaşacağız. Aramızda Kozlu’dan hatta mahallemizden bir kardeşimiz inşallah büyük millet meclisi adayımız inşallah 5-0 yapacağız. Biz bunun azmindeyiz. Biz çalışalım o beş sıfır gelecek diyorum."

"ZONGULDAK'TA AK PARTİ GÜÇLÜDÜR"


Kozlu’nun evladına Akın Kaymak’a sahip çıkacağına inancının tam olduğunu ifade eden Zonguldak Milletvekili Adayı Akın Kaymak, vatandaşlara çağrıda bulundu. 8 Haziran 20145 günü seçimden galip gelmenin sevincini yaşayacaklarını dile getiren Kaymak, şu ifadelere yer verdi:
"Kozlu 2014 yılında kendi evladı olan Ertan Şahin’e nasıl sahip çıktıysa, önümüzdeki genel seçimlerde yine sizin evladınız olan Akın Kaymak’a sahip çıkacağına inanıyorum. AK Parti'nin bayrağını Kozlu’da önümüzdeki genel seçimlerde en yükseğe çıkacağımıza inanıyoruz. Bu inancımızı sizden aldığımız heyecanla imana dönüştürüyoruz. Allah’ın izniyle 7 Haziranda bu bayrağı en yükseğe dikerek Kozlu’yu Zonguldak’ta bir numara yapacağız. Yürütülen algı operasyonlarına hiç biriniz itibar etmeyiniz. Zonguldak’ta AK Parti güçlüdür. Zonguldak’ta AK Parti rüzgarı son sürat esmektedir. Hiçbir söylentiye hiçbir algı operasyonuna itibar etmemenizi sizden özellikle istirham ediyorum. 8 Haziran günü hep beraber bu sevinci yaşayarak bunun böyle olduğunu net bir şekilde göreceğiz.”
Meydanda toplanan bu coşkulu kalabalığın 7 Haziranda yapılacak genel seçimlerde kendilerini başarıya ulaştıracağını ifade eden AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun,
“Biz Kozlu halkına çok güveniyoruz. Geçen seçimde 10 bin 500 oy almıştık. Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin bu oyu kendi başına aldığına göre genel seçimde bunu daha çok arttırarak bizlere 7 Haziran seçimlerinde 5-0 yapma olanağını sağlayacaktır diye düşünüyorum. Seçim büromuzun Zonguldak’a hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından seçim bürosunun açılış kurdelesi kesilerek büronun açılışı gerçekleştirildi.(İHA)