AK Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Akın Kaymak, Zonguldak İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Demirtaş’ı makamında ziyaret etti.
Akın Kaymak’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Zonguldak İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Demirtaş, “Akın Kaymak’a çıkmış olduğu bu yarışta iyi bir sıralama alarak ilimizden milletvekili olduğu takdirde, Zonguldak’a güzel hizmetler vereceğine, ayrıca Akın beyin bu görevi başarıyla yapabileceğine yürekten inanıyorum” dedi.
Akın Kaymak ise ziyarette yaptığı konuşmada şunları söyledi:
“7 Haziranda yapılacak genel seçimler dolayısıyla ilimizde birbirinden çok üstün milletvekili aday adaylarımız gerekli mücadelelerini yaptılar. Halkla hem tanışmak hem de sorunlarını yerinde görmek için, bu ziyaretleri yapıyoruz. 10 Şubat tarihinden itibaren başlayan bir seçim sürecimiz var. Bize görev verildiği takdirde sivil toplum örgütlerinin içinden gelen, sivil toplumun siyaset üzerinde ülke kalkınmasındaki etkilerine yürekten inanan biri olarak her daim yanlarında değil hizmetlerinde olacağım. Bizi kabul ettikleri için Demirtaş’a yürekten teşekkür ediyorum.”