Kaymak, destek ziyaretlerini sürdürüyor

7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimler öncesi görevinden istifa ederek Ak Parti Zonguldak Milletvekili aday adayı olan Akın Kaymak, MÜSİAD Zonguldak Şube Başkanı Yusuf Yılmaz’ı ziyaret etti.

KAYMAK: “KİMİN İÇİN HAYIRLI İSE ALLAH ONA NASİP ETSİN”

Ziyarette bir konuşma yapan Milletvekili Aday Adayı Akın Kaymak, “Bize vakit ayırdığınız için ve kabul ettiğiniz için teşekkür ediyorum. İki haftadır ilçelerde, beldelerde ve köylerde geziyorum. Biz hizmet yapmaya geldik. Biz mücadelemizi vereceğiz. Vatandaşımızı dinleyelim ondan sonra neler yapabilir dedik. İki haftadır vatandaşlarımız ile çay ocaklarında restaurantlarda bir araya gelip sorunlarını dinledim. Siyasetçilerin bile bilmediği sorunları anlatıyorlar. Oysaki vatandaşlarımız ilettikleri sorunları bir yerde toplansa en önemli konu neyse o yapılsa Zonguldak’ta bir yol kat edilir. Ben bir yola çıktım. Kimin için hayırlı ise Allah ona nasip etsin. Beni kabul ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum” dedi.

YILMAZ: “ŞEHRE HAYIRLI OLACAK KİMSE O VEKİL OLSUN”

MÜSİAD Zonguldak Şube Başkanı Salih Yılmaz da, ziyaretten dolayı Akın Kaymak’a teşekkür ederek şunları söyledi:

“Öncelik ile ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Siz büyük şehirde görmüş geçirmiş birisiniz. Ama orda gördükleriniz ve öğrendikleriniz ile Zonguldak’ta faydalı olur. Tabiî ki Zonguldak’taki sıkıntıları bilmeyebilirsiniz ama bu size bir şey yapmayacağız anlama gelmez, yanınıza Zonguldak’ın sorunlarını bilen birisini alırsınız Zonguldak’a faydalı işler yapacağınıza ve sıkıntıları çözebilirsiniz diye düşünüyorum. Yeter ki Zonguldak’a hizmet edilsin bizde elimizden geleni yaparız. Bu şehre hayırlı olacak kimse o vekil olsun. Ama bu şehre kaybettiği yıları geri verirsiniz diye düşünüyorum. İnşallah sizin için hayırlısı neyse olsun”.

 Ziyarette daha sonra çeşitli konularda fikir alış verişinde bulunuldu.

KAYMAK, ÇAYCUMA TEŞKİLATINDAN DESTEK İSTEDİ

Kaymak, önceki gün Ak Parti Çaycuma İlçe Başkanlığında, ilçe başkanı, belde başkanları, belde belediye başkanları ve il genel meclisi üyelerini bir araya gelerek destek istedi.

İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, kendisini, belde başkanlarını, belde belediye başkanlarını ziyaret eden aday Kaymak’a başarılar dileyerek, sürecin hayırlı olması temennisinde bulundu. Barış DOĞAN