Kaymak, seçim ziyaretini sürdürüyor

AK Parti Zonguldak Milletvekili adayı Akın Kaymak seçim gezileri kapsamında bugün bir dizi ziyaretlerde bulundu.

AK Parti Zonguldak Milletvekili adayı Akın Kaymak beraberinde AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ve beraberindekiler seçim gezileri kapsamında bugün bir dizi ziyaretlerde bulundu. İlk olarak Zonguldak Gıda Tarım ve Hayvancılık il Müdürü Necmi Çelik’i ziyaret etti. Ziyarette konuşan AK Parti Zonguldak Milletvekili adayı Akın Kaymak, “Bugün teşkilatımız ile beraber Tarım il Müdürlüğünü ziyaret ediyoruz. Kendisinden Zonguldak’ta bugüne kadar yapılan tarımsal yatırımlarla ilgili ve yapılması planlanan projelerle ilgili görüş alışverişlerinde bulunuyoruz. Kendisine verdikleri faydalı bilgiler için teşekkür ediyoruz. Zonguldak'ımızda Tarım alanında hayvancılık alanında çok güzel şeylerin yapıldığını sevinçle öğrendik. İnşallah önümüzdeki dönemde Müdürümüzün bize verdiği bilgiler doğrultusunda daha güzel şeylerin yaygınlaştırılacağı dair umutlandık. Hükumetimizin bu konudaki yatırımlarının devam etmesi halinde Zonguldak’ta sadece madencilik ve sanayi alanında değil tarım ve hayvancılık alanında çok güzel şeylerin olabileceğini görüyoruz. İnşallah daha iyi noktalara geleceğine inanıyoruz” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zonguldak Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Necmi Çelik, “Zonguldak’ın sadece Kömürü ve sanayi ile ön plana gelmesi bizim açımızdan ve üreticimiz açısında da bir handikap oluşturuyor. 4 bine yakın seramız dönemsel olarak 6 milyon Tavuğumuz 30 bin ton civarında fındığımız, 125 ton ve 150 ton arasında balımız var diğer ürünleri saymıyoruz ama 70 bin büyük baş hayvanımız 40 bin küçükbaş hayvanımız var. Tarımın Zonguldak’ta iyi bir yerde olduğuna inanıyorum. Daha ilerletmek için sizlerin de desteğine ihtiyacımız var. Bu konuda desteklerinizi esirgemeyeceğinizden inanıyorum. Üreticilerimiz ve çiftçilerimiz adına saygı ve sevgilerimizi iletiyor başarılar diliyorum” dedi.
Konuşmaların ardından AK Parti Zonguldak Milletvekili adayı Akın Kaymak ve beraberindekiler kurum personelini gezerek 7 Haziranda yapılacak genel seçimlerde istedi.(İHA)