Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün Zonguldak’ta çeşitli açılışlara katılarak seçim bildirgesini anlatacak. CHP İl Başkanı Ertuğrul Koltuk, parti binasında bir basın toplantısı düzenleyerek, Genel Başkanlarının Zonguldak’ta yapacağı programı hakkında bilgiler verdi.  

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 1 Kasım 2015 Genel Seçimleri öncesi ilk seçim gezisini Zonguldak’tan başlayacak. Alaplı ilçesinde karşılanacak olan Kılıçdaroğlu ardından Kdz. Ereğli ilçesi ve Zonguldak ile gezisini sürdürecek. CHP lideri gezisini Devrek, Gökçebey ve Çaycuma ilçesi ile sonlandıracak. İl Merkezinde iş adamları ve sanayiciler ile toplantılar yapan Kılıçdaroğlu’nun Zonguldak için sürpriz bir müjdesi olduğu belirtiliyor.

CHP İl Başkanı Koltuk, CHP Merkez İlçe Başkanı Cemal Şahin ve partililer ile birlikte düzenlediği basın toplantısında, Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu’nun Yarın (bugün) Zonguldak’ta yapacağı programı hakkında bilgiler verdi. Koltuk, “1 Kasım genel seçimleri nedeniyle Genel Başkanımız Zonguldak’a gelecek. Zonguldak’ta bir gün boyunca çeşitli ilçelerinde hemen hemen hepsinde miting havasında ziyaretleri olacaktır. Bu da genel başkanımızın Zonguldak’a ne kadar önem verdiğinin bir göstergesidir. Onun için çok yoğun bir program yaşayacağız. Türkiye’de belki genel başkanımızın ilk defa böyle bir uygulaması var. İl, ilçe örgütlerimizle merkez ilçe başkanımızla hep birlikte böyle bir program yapılmasını istedik. Genel başkanımız da bizi kırmadı. Genel başkanımız bir gün boyunca Zonguldak’ta bizlerle olacaktır. Zonguldak’ta bir otelde sivil toplum örgütü temsilcileri ile bir saat boyunca toplantı yapılacak. Halkımızdan da katılım sağlanacak. Buradaki toplantıda Zonguldak’ın sorunları görüşülecek. Ardından Çaycuma, Gökçebey ve Devrek ilçelerinde de ziyaret ve açılışlar yapılacak” diye konuştu. Barış DOĞAN