Uzun’dan Akdemir’e ince eleştiri
‘Kızım sana söylüyorum, Gelinim sen anla’

CHP Zonguldak Merkez İlçe eski Başkanı Ebru Uzun, Partisinin belediye başkanı olan Muharrem Akdemir’in, “Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır” diyerek aday adayı olmasını ince bir dille eleştirdi. 
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu gibi daha önce basına “Ben aday değilim” diyen ancak Ankara’da kulis çalışmalarını sürdüren Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’e “İnce” gönderme yaparak, “Yaptıklarınız ve yapmadıklarınız için size teşekkür ederiz. Partimizi yok etmeyin” dedi. 

Ebru Uzun sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, şunları dile getirdi:

“Sayın başkan bak bu yapmaya çalıştığınız  çok ayıp…Birkaç ay önce aday değilim diyorsunuz sonra çıkıp farklı konuşuyorsunuz..Kaç dönemdir başkanlık yapıyorsunuz, koca şehir sizden memnun değil ortalık bir daha aday olursa oy vermem diyenden geçilmiyor. Nasıl olsa buralar CHP'nin kalesi secimi yine alırım diye düşünüyorsunuz ama sayenizde o kaleler eridi makas çok daraldı ama görmek istemiyorsunuz...Başkanlık sürenizde görevinizi layıkıyla yapsaydınız sorumluluklarınızın gerçek anlamda farkına varsaydınız zaten sıkıntı yoktu.. Ama yapmadınız, beceremediniz... Kimseleri dinlemediniz, seçim günü hiç gelmeyecek zannettiniz. Ama geldi çattı, şimdi sorumluluktan kaçmam diyorsunuz. Lütfen kaçınız yalvarırız lütfen kaçınız, yaptıklarınız ve yapamadığınız her şey için teşekkür ederiz. Bırakın da hiç olmazsa partimize emek vermiş bir büyüğümüz olarak saygı duymaya devam edelim, hiç olmazsa buna fırsat tanıyınız. Sizlerin kaprislerinden adaylar açıklanmıyor, biz partilileri daha fazla germeyin, tadında bırakın. Lütfen sorumluluktan kaçın sayın Aziz Kocaoğlu..!”